Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo podobnie jak ja. Też mam 9+4 wg OM, wg usg 3 dni więcej. Też mam 160cm, a waga 85. Wyszły mi problemy z tarczyca, więc biorę Letrox. Do gina chodzę prywatnie i nie komentuje wagi, ale u endokrynologa bylam na nfz i niestety musiał dodać swoje 3 grosze...Jestem. 9tc+4. Obecnie 93kg i tylko 160cm wzrostu
Czasem jakies mdłości, przewrazliwienie na zapachy, ale zadnych wymiotow. Bez wiekszych problemów narazie.
taka 3-osobowa domowkaNam tez zabronił do konca 1 trymestru, ale po zgadaniu z kumpelą i siostrą wszystkim zabrania... bez podania przyczyny. Kumpela na potwierdzeniu byla u innego i jak zapytala o seksy to powiedział, ze żyć jak do tej pory jesli ciaza przebiega prawidlowo... bądź mądry i pisz wiersze..Mimi, stąpacie po krawędzijej, mi się tak tęskni za przytulankami [emoji22] a tu do 10 tyg. mamy szlaban [emoji22]
![]()
Witam [emoji16] U nas lało prawie cały dzień [emoji52] pizamowy humor! [emoji23] a sylwester tez w domku [emoji4]Leli witamy na pokładzie![]()
Jestem i ja po świętach. Zmęczona i niewyspana. Nic nie odpoczelam. Za to powoli Filipowi kończy się katar, a święta z zasmarkanym dzieckiem to tragedia.
Nie wiem jak u Was, ale u nas w powietrzu czuć wiosnędzisiaj sobie pospacerowaliśmy i to nie mało
Jakie plany na sylwestra?
My biała salataka 3-osobowa domowka
![]()
A ja wam zazdroszczę tej ochoty. Ja mam ochotę minus 1500. Jestem nietykalnaMimi, stąpacie po krawędzijej, mi się tak tęskni za przytulankami [emoji22] a tu do 10 tyg. mamy szlaban [emoji22]
![]()