Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

C&A to ma tak zawsze. Bardzo często kupuję tam ciuchy, ale stacjonarnie i są one albo 40, albo 42 albo 44. Zawsze muszę brać po 3 do przymierzalni bo nigdy nie wiem, które będzie dobre.Ja sobie ostatnio zrobiłam zamówienie z c&a. Ku przestrodze (ze względu na duży biust) zamówiłam sobie koszulę w rozm. 48 i jest dużo za duża. Tam też jest coś pomieszane z rozmiarami bo jedne spodnie zamówiłam rozm 42 a drugie 44 i obydwie pary są dobre. Nawet rzekłabym że te mniejsze są większe![]()
Tylko wtedy wyglądam jak w ciąży :/Szafirek, ale super sklep! Dzięki! [emoji7]
W maju mam komunię, jeśli będę miała w końcu jakiś brzucho, no to pewnie będę chciała go wywalić na wierzch! [emoji23] Kilka tam wpadło mi w okojak mi kaska spłynie to chyba coś zakupię [emoji7]
Mimi, na brzusio też są odpowiednie kroje sukienek. Wcale nie trzeba z nich zrezygnować [emoji9] moim skromnym zdaniem każda kobieta zawsze lepiej wygląda w sukience, nawet inaczej się porusza!![]()
![]()