Paula1207
Fanka BB :)
Jaka ślicznotka [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaka ślicznotka [emoji4]
To coś ubrala? [emoji2]Dziewczyny, jabłko też ma zaletymacie pewnie drobniejsze ramiona, ręce i nogi.
Nie badałam nigdy, co pasuje jabłkom, ale wydaje mi się, że odpowiednie wzory mogą optycznie pomócnie ma co się bać ich
![]()
Mimi, zauważyłam śmieszną rzecz, bo sama lubię czarny kolor, ale jak ubiorę czarną kieckę to jest niby ok, ale jak założę coś żywszego, to zawsze komplement jakiś się zbierze [emoji16] chyba chodzi o radośniejszy wygląd
Powiem Wam, że ja to czasem jak filip z konopi wyskoczę ze strojem [emoji14] w sensie nie że niestosownie do okazji, ale inaczej niż wszyscy [emoji23] ostatnio na weselu tak było[emoji16]
Kattaya, jaki fajny krasnalek! [emoji7]
![]()
Powinna Cię przyjąć bez kolejkiEdysiek, no widzisz, to zdecydowanie jest co pokazywać![]()
A biust nie musi być duży, byle foremny [emoji38]
Paula, no na 9 miesiąc to wyzwanie znaleźć coś fajnego![]()
Ale na pewno coś, co będzie ładne i wygodne, usa się wyszukać
Mimi, a na weselu wszyscy tak poważnie, jednolite sukienki, w połowie z jakimś połyskiem, takie w kroju ołówkowe, a ja "wystąpiłam" w czerwonej rozkloszowanej kiecuszce, cała w tulipany [emoji23]
Luiza, mi raz jakieś nastolatki w autobusie chciały ustąpić miejsca [emoji52] nie wiem czy to żart był? [emoji52] Prędzej na ciężarną bym wyglądała, niż na tak starą [emoji55]
Dziewczyny, czy jako ciężarówka mogę do lekarza rodzinnego wparować bez rejestracji?
![]()
Ja wczoraj musiałam iść, bo nie umiem się wyleczyć i dostałam antybiotyk. Poszłam nie do swojego lekarza i bez rejestracji i mnie przyjęłaEdysiek, no widzisz, to zdecydowanie jest co pokazywać![]()
A biust nie musi być duży, byle foremny [emoji38]
Paula, no na 9 miesiąc to wyzwanie znaleźć coś fajnego![]()
Ale na pewno coś, co będzie ładne i wygodne, usa się wyszukać
Mimi, a na weselu wszyscy tak poważnie, jednolite sukienki, w połowie z jakimś połyskiem, takie w kroju ołówkowe, a ja "wystąpiłam" w czerwonej rozkloszowanej kiecuszce, cała w tulipany [emoji23]
Luiza, mi raz jakieś nastolatki w autobusie chciały ustąpić miejsca [emoji52] nie wiem czy to żart był? [emoji52] Prędzej na ciężarną bym wyglądała, niż na tak starą [emoji55]
Dziewczyny, czy jako ciężarówka mogę do lekarza rodzinnego wparować bez rejestracji?
![]()

i robią z nas wariatów