reklama

Otyłość w ciąży

Mimi, jak ją przepiorę, wyprasuję, i nie będę czuć się jak [emoji90] to wrzucę ;) szkoda tylko, że poliester [emoji22] ale te kwiatki mnie uwiodły. Chyba tęsknię za wiosną [emoji52]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Najbardziej bawi mnie ewolucja gustu mojego mężula. W czasach studenckich obracał się w towarzystwie głównie metalowym, więc takie dziewoje mu się podobały nawet. A teraz powiedział, że mu się podobam w kwiatkach, bo kobieco [emoji23][emoji23][emoji23]

8une3e3kck8m6mea.png

Ja tylko na moment weszłam sprawdzić co z Kasią bo nie mam kompletnie czasu:(
Kasiu cieszę się że już po wszytskim:* Wracaj do zdrowia Kochana:*
Mimi cudny Filipek:*

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki [emoji8]

Kasia, super, że już najgorsze za Tobą! Zaniedługo coś dziabniesz [emoji9] te kamyki dawały Ci bardzo w kość?

Siruna, ze stanikami się nie orientuję, bo zawsze muszę przymierzyć [emoji38] ale Edysiek chyba wspominała, że sobie i córce kupuje???

A ja jednak dziś wybrałam się do opieki nocnej/świątecznej, bo obudziłam się z jeszcze gorszym samopoczuciem, cherlam jak gruźlik, gardło spuchnięte. Dostałam antybiota, nakaz leżenia. A że mam robote jeszcze do skończenia, to siedzę opatulona w koc, obłożona toną chusteczek, z laptopem na kolanach i kotem u boku [emoji23]

Standardowo młoda farmaceutka mnie wkurzyła w aptece, bo pytałam się, czy na pewno te rzeczy przepisane mogę w ciąży, to ta mi odpowiada " skoro lekarz przepisał, to chyba tak..." [emoji83] Na następny raz, jak zobaczę same młode pindzie, to obrócę się na pięcie i wyjdę [emoji22]

8une3e3kck8m6mea.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry