Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tsh w granicy 3,8Tak jeszcze co do włosów to przypomniało mi się, że jak mi się tsh obniżyło do ok 3, z 5-6, to po jaaaakimś czasie włoski mi trochę odrosły. Nie miałam jakiegoś łysienia, ale niedużo cienkich włosów. po taka czuprynka mi się zrobiła dodatkowa. Nie wiem oczywiście, czy to na 100% tego kwestia, bo wyniki tarczycowe miałam cały czas ok, tylko tsh mi szalało.
![]()
Ja starszemu kupilam bluzki z krótkim rękawem a malemu spodenki [emoji5]U nas już dawno po feriach.
Dzisiaj obkupiłam córcię w Pepco. Weszła nowa kolekcja i było w czym wybierać [emoji4]
![]()
![]()
Edysiek, no weź się pochwal [emoji1]
Ja muszę za majtasami i spodniami się rozejrzeć, bo zaczynają mnie cisnąć.
Od poniedziałku zaczynam chorować tak na serio, w łóżku robiąc nic, więc będę szukać na bon prixie [emoji41]
Jo, no ten powrót do codzienności jest pewnie najgorszy. Dezorganizacja i demotywacja na maksa. Współczuję wszystkim kończącym ferie, i zazdroszczę tym, którzy zaczynają
Ja już nie pamiętam co to ferie, nawet nie wiem kiedy u mnie w Śląskiem były [emoji1]
![]()
Dobrze ze to już za Tobą :*
Ile miałaś kamieni?
![]()
Może spróbuj szamponu Long for lashes. Mi pomógł. Mam bardzo dużo nowych krótkich włosów. Aż śmiesznie to wygląda. Oprócz tego stosuje jeszcze kosmetyki z syos. Tu linki:Zuza a co ty taka zalatana?
Ja dziś mam okropny humor w związku z moimi włosami A właściwie pozostalosciach po moich włosach... ; (
![]()
To sporo ich miałaś.Miałam 4 większe kamyki i 10 mniejszych. Lekarz mówił że to był ostatni dzwonek. A wcześniej bolało jak cholera. Tyle że to był ból opasujący od brzucha po plecy i myślałam że to kręgosłup mnie boli z noszenia Filipa. Ale po ostatnim ataku który był najmocniejszy z dotychczasowych stwierdziłam że muszę się przebadać bo coś jest nie tak. No i wyszło ze to kamyczki w pęcherzyku. Kręgosłup też mam zwichrowany ale ortopeda stwierdził że nie będzie dawał tak mocnych objawów jak mówię. Nadal jestem na czczo. Już mi się w głowie kręci z głodu. Czekam na wizytę, może dzisiaj mnie wypuszcza.
Może spróbuj szamponu Long for lashes. Mi pomógł. Mam bardzo dużo nowych krótkich włosów. Aż śmiesznie to wygląda. Oprócz tego stosuje jeszcze kosmetyki z syos. Tu linki:
Link do: Syoss, SalonPlex, Hair Renaissance, 03 Recreator Leave-in Serum (Serum do włosów zniszczonych) - cena, opinie, recenzja
Link do: SYOSS, Salon Plex, maska do włosów przeciążonych koloryzacją lub zabiegami stylizacyjnymi, 300 ml, nr kat. 259933 - Internetowa drogeria Rossmann - Zakupy online