reklama

Otyłość w ciąży

Kasia, aż tyle tych kamieni? Rany, musiałaś cierpieć [emoji22] ale dobrze, że to już za Tobą i teraz będzie dobrze :)

Mimi, z chili to na ostro będzie [emoji41]
Ja dla odmiany za to z łupieżem walczę od początku ciąży. Kupiłam ostatnio szampon specjalny, dwa razy użyłam, ale potem rozchorowałam się i nie mam cierpliwości z tym szamponem na głowie chodzić. :/

Pocztówka na miłą niedzielę od kota Gadżeta na urlopie [emoji23]:
1518351607-73634b1c23be00ca-aaaaaa.jpeg

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Edysiek, no weź się pochwal [emoji1]
Ja muszę za majtasami i spodniami się rozejrzeć, bo zaczynają mnie cisnąć.
Od poniedziałku zaczynam chorować tak na serio, w łóżku robiąc nic, więc będę szukać na bon prixie [emoji41]

Jo, no ten powrót do codzienności jest pewnie najgorszy. Dezorganizacja i demotywacja na maksa. Współczuję wszystkim kończącym ferie, i zazdroszczę tym, którzy zaczynają
Ja już nie pamiętam co to ferie, nawet nie wiem kiedy u mnie w Śląskiem były [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png
Teraz się kończą na Śląsku ;) Znów będzie codziennie o 7 pobudka, żeby syna do szkoły zawieść buuu :(

p19uqqmzxqi22hcj.png

Teraz się kończą na Śląsku ;) Znów będzie codziennie o 7 pobudka, żeby syna do szkoły zawieść buuu :(

p19uqqmzxqi22hcj.png

Też znam ten ból , u nas pobudka o 6:45 bo Młoda chce być wcześniej w szkole. Na szczęście odkąd jest Młody to wydoroślała i sama wstaje , ubiera się i schodzi na dół bez szemrania i protestów :). Daje jeść pieskowi i wypuszcza na pole, no i nastawia czajnik na herbatkę. Wtedy ja już schodzę . Oj zacznie się znowu. Buuuuu

Też znam ten ból , u nas pobudka o 6:45 bo Młoda chce być wcześniej w szkole. Na szczęście odkąd jest Młody to wydoroślała i sama wstaje , ubiera się i schodzi na dół bez szemrania i protestów :). Daje jeść pieskowi i wypuszcza na pole, no i nastawia czajnik na herbatkę. Wtedy ja już schodzę . Oj zacznie się znowu. Buuuuu
Ile lat ma Twoja córka ?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry