Oczekujaca123
Fanka BB :)
Cudnie , tez bym chciała już widzieć brzuszek na razie jest malutki no ale to 16tydzienA my wyglądamy tak27tcZobacz załącznik 850575
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudnie , tez bym chciała już widzieć brzuszek na razie jest malutki no ale to 16tydzienA my wyglądamy tak27tcZobacz załącznik 850575
Trochę dziwne dla mnie. Ja miałam na każdej wizycie i badanie i usg.Mam tylko usg rozmowę jak sie czuje wypisanie recept l4 i skierowan. Tyle. Polozna zawsze przed wizytą mówi na co dostane skierowania w danym terminie waży mnie i mierzy ciśnienie. Cytologia bede miala do 20tc o innych badaniach cisza . Różne wersje juz czytałam, jedni badaja "ręcznie inni dopiero jak sie cos dzieje a jeszcze inni jak jest ok to badają w okolicy 30tc... takze nie wiem. Ale zapytam jutro...
Doczekasz się. A to już nie jest brzuszek tylko brzuchol, który przeszkadza w spaniu, zakładaniu butów i prowadzeniu samochodu. A gdzie tam koniecCudnie , tez bym chciała już widzieć brzuszek na razie jest malutki no ale to 16tydzien![]()
No tak zrobię liste juz mamTrochę dziwne dla mnie. Ja miałam na każdej wizycie i badanie i usg.
Podpytaj jutro. Nawet możesz w domu sobie listę pytań zrobić, żeby nie zapomnieć o.niczym. O część spraw możesz położną zapytać, żeby lekarza za bardzo nie męczyć.
Ja nie jestemdziewczyny patrząc na wasze zdjęcia nie wiem czemu jesteście na wątku otyłość w ciąży, wy wogóle nie jesteście otyłenogi macie szczupłe jak modelki
nie to co ja :/
W sensie nie jestem modelka ;pJa nie jestemale tez jak patrzę na te fotki to nie wiem czy to otyłość u innych