reklama

Otyłość w ciąży

reklama
kłaczek to czekamy na szczerbata fotkę Karolka ;D o ile uda Ci się taką cyknąć ;)

december noo jakiego masz dzielnego synka ;)

martusia he schizujesz razem ze mną ?:P Po mimo, że trochę mnie to martwi, pocieszam się tym że faktycznie w tych pomiarach może być błąd albo jak u Ainhoa okaże się że dziecko o kilo cięższe po krótkim okresie czasu ;D

Indziorka ojj narzekać to Ty będziesz mogła pod sam koniec, bo do tego 30tyg to jakoś leci, a później ciąąąągnie się jak guma od gaci ;D szczerze nie chciałam w to wierzyć jak ktoś mi tak mówił, a teraz widzę że czym bliżej końca ty bardziej się wlecze ten czas:tak::-D:rofl2: My się rozpakujemy i chwila beret i Ty będziesz nas informować jak tam na porodówce;-):rofl2: hehe

Cześć dziewczyny:)
Ja dziś ciężkie podejście do wszystkiego mam. Chcę już na rozładunek jechać... a moja córcia mnie nie słucha i siedzi grzecznie. Ehh ciężko... pomarudzić trochę muszę, to chociaż nieco lżej:)

Lolcia91 o ile Twój nick nie jest mylący to ten sam rocznik mamy :P w sumie to prawda że leci, tym bardziej jak mi się uczelnia zacznie to mam nadzieję, że będzie leciało jeszcze szybciej i z przyśpieszoną sesją zdążę jeszcze przed terminem semestr zaliczyć, tylko martwi mnie to jak z urzędami wszystko pozałatwiać, bo ja ze swoim nie jesteśmy małżeństwem (cywilny to będzie jedyny jaki będziemy mieli a nie stać ani nas ani moich rodziców ( jego nie żyją) na wesele, bo w tamtym roku 20tys poszło na wesele siostry a w domu rodzinnym parę awarii też było:P) żeby od razu dziecko miało jego nazwisko...:baffled:
ale z łóżeczka ja zrobiłam jestem dumna, przeżyło ono moje młodsze rodzeństwo i parę kuzynów i kuzynek a dalej jest sprawne i po dobrym ogarnięciu wygląda jak nowe :-D

reklama
indziorka, jeśli weźmiecie cywilny to dziecko będzie mogło mieć nazwisko taty:)
czytam was codziennie,ale rzadko piszę:) ostatnio leżałam w szpitalu - twardnienie macicy. leżałam plackiem 4 dni, teraz biorę luteinę i też mam się oszczędzać. niby jest wszystko dobrze, ale jakoś bardziej teraz się martwię o Ignasia ( będziemy mieli synka;) ) jutro wizyta kontrolna wieczorem więc mam nadzieję,że mnie uspokoi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry