reklama

Otyłość w ciąży

Cześć Kobitki ;)
Jak Wam dzionek mija ? Dżizuus jak u nas wieje straszliwie ale i słonko świeci ;) wczoraj przywiozłam sobie dwie siaty jabłuszek od dziadków z ogródka i dziś zamierzam postawić kilka słoiczków musu jabłkowego, którymi później będę mogła futrować Jaśka ;D Co prawda jabłka już się powoli kończą, a ja się w ostatniej chwili namyśliłam że takie jabłuszka później będą jak znalazł:tak::-D

reklama
a ja z zakupów wróciłam z załamką totalną.... ani butów, ani ciuchów bo w większości sklepów ciążówki zlikwidowane wrrrrrr...
normlanie depreche załapałam a o butach nawet nie mam najmniejszej ochoty wspominać...:baffled:

Indziorka, sprobuj na necie... W zasadzie cala ciazowke kupowalam na ebay'u, ale na Allegro tez moza poszalec.

My dzis zakupy - chleb, mleko do poniedzialku, mrozone warzywa i wizyta w "polskim" sklepie po wedliny, serki i jogurty dla Karola, rozkosze podniebienia typu sledziki... Karol uczy sie jesc surowe owoce w stanie nierozpackanym - wczoraj jezyny, dzis truskawki. Krzywi sie przy tym niemilosiernie, ale wcina. Czego to dziecko nie zje?

ja muszę wszystko przymierzyć, bo rozmiar rozmiarowi nierówny :P ale spodnie ciążowe już jedne mam w C&A kupiłam za jakieś 56zł :P a jeśli chodzi o góry to jakoś jeszcze daję radę bo na wadze lece dosyć dużo i w sumie niektóre rzeczy nawet lepiej leżą niż przed ciążą :D

Ano, chyba ze tak. Ja w sumie tez nie lubie kupowac jak nie pomacam, ale prosciej mi bylo na ebay'u bo w miescie w ktorym mieszkam nie udalo mi sie trafic ciuchow ciazowych w duzym rozmiarze. Konczylo sie na 14, a ja potrzebowalam 18 w porywach do 20.

Karol mi sie dobral do sledzia. Wcina jak nakrecony, po prostu w szoku jestem.
Rozmowa sms z tatusiem:
- Mlody wcina sledzia
- Mojego???
- Sknera, dziecku zaluje
- A potem piwo mi rabnie bo sledzia trzeba popic, tak?

proszę mi tu przestać już o tych śledziach mówić, bo ochotę zaczynam na niego nabierać, a ostatnim razem jak jadłam to znalazł się poza moim organizmem szybciej niż zdążyłam go skonsumować:P :-) ja zawsze musiałam kombinować bo jak się ma piersi w rozmiarze eeeeee... to trzeba dużych rozmiarów zawsze :D

kochane powiedzcie mi, gdzie można kupić bardzo duże staniki do karmienia? na allegro póki co , największy jaki znalazłam to 90 DD...a ja potrzebuję ok 90F...a pewnie za kilka miesięcy jeszcze większy...czy w ogóle są takie "namioty":P ?

edytuje bo znalazłam! istnieją takie! ;)

Ostatnia edycja:
hej :)

mam dzis kryzys sil, nawet petelni nie moge w reku utrzymac... do tego klotnia z mezem i caly prawie dzien na placz mi sie zbiera. :-(

chyba sobie cos slodkiego i dobrego zaaplikuje o ile znajde cos takiego w domu. juz wiem co-biala czekolada :-)

Ano, chyba ze tak. Ja w sumie tez nie lubie kupowac jak nie pomacam, ale prosciej mi bylo na ebay'u bo w miescie w ktorym mieszkam nie udalo mi sie trafic ciuchow ciazowych w duzym rozmiarze. Konczylo sie na 14, a ja potrzebowalam 18 w porywach do 20.

Karol mi sie dobral do sledzia. Wcina jak nakrecony, po prostu w szoku jestem.
Rozmowa sms z tatusiem:
- Mlody wcina sledzia
- Mojego???
- Sknera, dziecku zaluje
- A potem piwo mi rabnie bo sledzia trzeba popic, tak?

Hehe no nim się nie obejrzycie to i piwko pójdzie w ruch, ale to jeszcze czasu troche upłynie :-D Nic tylko się cieszyć, że malutki zjada wszystko ;))

proszę mi tu przestać już o tych śledziach mówić, bo ochotę zaczynam na niego nabierać, a ostatnim razem jak jadłam to znalazł się poza moim organizmem szybciej niż zdążyłam go skonsumować:P :-) ja zawsze musiałam kombinować bo jak się ma piersi w rozmiarze eeeeee... to trzeba dużych rozmiarów zawsze :D

A co do śledzi to ja dziś salsą się zajadałam:tak:

kochane powiedzcie mi, gdzie można kupić bardzo duże staniki do karmienia? na allegro póki co , największy jaki znalazłam to 90 DD...a ja potrzebuję ok 90F...a pewnie za kilka miesięcy jeszcze większy...czy w ogóle są takie "namioty":P ?

edytuje bo znalazłam! istnieją takie! ;)

Hmm a staniki to lepsze są takie miekkie bawełniane bez drutów czy takie z drutami coś ala normalny stanik..? Ja zakupiłam taki bawełniany bez drutów, fakt że cycki są w nim takie oklapłe ale na początku i do spania mam zamiar takiego używać, a na wyjście to nie wiem ;D

hej :)

mam dzis kryzys sil, nawet petelni nie moge w reku utrzymac... do tego klotnia z mezem i caly prawie dzien na placz mi sie zbiera. :-(

chyba sobie cos slodkiego i dobrego zaaplikuje o ile znajde cos takiego w domu. juz wiem co-biala czekolada :-)

Nie smutaj ;) ja ostatnio miałam taki dzień, że nie dość że mnie wszystko wkurzało z A się pożarłam przez skype i aż sie popłakałam z tej złości ;D No musze przyznać że taka Biała Bąbolada to potrafi poprawić humor :-D

reklama
rany, forum to nie wiem jak nazwac... od za****a i ciut ciut :wściekła/y:

juz mi lepiej :) myslalam ze moze cukier za wysoki czy za niski, zmierzylam w normie. cisnienia nie mam czym zmierzyc, ale jak nakluwalam palucha to krew szybko poleciala i duzo wiec chyba podskoczylo. chyba taki dzien po prostu ;/

a jak Wy sie czujecie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry