reklama

Otyłość w ciąży

ja dzisiaj wieczorem idę po wyniki tsh do ogólnego - ciekawa jestem czy coś wyjdzie.
ale znając życie pewnie wszystko będzie ok - tak to ja już mam - non stop mi coś dolega a lekarze nie wiedzą co bo badania wszystkie ok.

ciąg dalszy moich przemyśleń - nadzieja ciągle się tli - jak w niedziele nie dostanę okresu to w poniedziałek robimy teścik :-)

trzymam kciuki za tescik i dobre wyniki. tylko jak cos to sznuruj do endokrynologa. bo jak nie to Ci nakopie zobaczysz! :*

Witam się piątkowo :D Jak ten czas szybko leci, jeszcze tydzień i wrzesień:szok: Mój dzidziuś sobie grzecznie w brzuszku faluje, a ja czuję się taka obolała i taka zmęczona że nic mi się nie chce ;|:angry::no:

hahaha, moj brat gimnazjum zaczyna, wspolczuje mamie :tak:. juz wrzesien w sumie jeszcze chwilka i bedzie boom :D

reklama
zamknijcie sobie ten swój wolny czas w jakiejś walizce na późniejsze dozowanie :-)

moje tsh w normie - nieco powyżej 3. z jednej strony ufff.... a z drugiej w sumie szkoda - bo by było na co zwalić.

w ramach odstawienia słodyczy biorę się zaraz za ciasto - brownie Brownie przepis | Kotlet.tv

a więc do dzieła.

jutro ślub koleżanki- robimy bramkę też. a w niedziele może się przejedziemy z fabianem na festyn. Lidl organizuje u nas taki festyn dla dzieci.

Więc jak coś to w poniedziałek dam znać czy była ciocia czy może test robiłam.

Udanego weekendu dziewczynki.

zamknijcie sobie ten swój wolny czas w jakiejś walizce na późniejsze dozowanie :-)

moje tsh w normie - nieco powyżej 3. z jednej strony ufff.... a z drugiej w sumie szkoda - bo by było na co zwalić.

w ramach odstawienia słodyczy biorę się zaraz za ciasto - brownie Brownie przepis | Kotlet.tv

a więc do dzieła.

jutro ślub koleżanki- robimy bramkę też. a w niedziele może się przejedziemy z fabianem na festyn. Lidl organizuje u nas taki festyn dla dzieci.

To dobrze, że wyniki okey ;)
To ciasto wygląda smakowicie :tak: jak zrobisz to wyślij kawałeczek ;-):-D

w ramach odstawienia słodyczy biorę się zaraz za ciasto - brownie
Brownie przepis | Kotlet.tv

a więc do dzieła.

To super ze wyniki wyszły dobrze:-) a ja dostałam w końcu patyczki wiec zaczynam robic testy i zaczynamy sie seksic z mężem :-):-) trzymajcie kciuki i miłego wieczoru

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry