Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi bardzoWiem jest cudowny... miły wspiera nnie i wogole ale..
Niestety jesy zbyt duże rozwarcie zaczynam rodzic.
Franek ma jednak 400g nie przeżyje tego.
Muszę się z Wami pożegnać. Miło było choć chwilę czuc się mama.
To 23tc. Mowia, że nie ma szans żeby był zdrowy a nawet żywy. Pewnie obumrze w trakcie porodu.Oczekująca nie wiem co powiedziećprzykro mi bardzo
może przeżyje malutki.... oby!
Bardzo mi przykro kochana. Życzę Ci dużo siły. Mam nadzieję, że jest przy Tobie ktoś bliski, kto pomoże Ci przejść przez ten trudny czas. Trzymaj sięTo 23tc. Mowia, że nie ma szans żeby był zdrowy a nawet żywy. Pewnie obumrze w trakcie porodu.
Kazali przemyśleć kwestie pochowku.
Wody odeszły mi godzine temu. Nie czuje skurczy ale musieli przebić pęcherz bo jak przypuszczali wdala się infekcja. Było by To dla mnie ryzykowne. Dostalam antybiotyk. Za chwilę powinni podać kroplowke ktora przyspieszy skurcze, le w małej dawce. Wolalabym juz miec to za sobą.
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie, ale niestety dla Franka nie ma już nadziei...
Strasznie mi przykroTo 23tc. Mowia, że nie ma szans żeby był zdrowy a nawet żywy. Pewnie obumrze w trakcie porodu.
Kazali przemyśleć kwestie pochowku.
Wody odeszły mi godzine temu. Nie czuje skurczy ale musieli przebić pęcherz bo jak przypuszczali wdala się infekcja. Było by To dla mnie ryzykowne. Dostalam antybiotyk. Za chwilę powinni podać kroplowke ktora przyspieszy skurcze, le w małej dawce. Wolalabym juz miec to za sobą.
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie, ale niestety dla Franka nie ma już nadziei...