Colorado1989
Fanka BB :)
No to faktycznie duża/długaBadanie z 31.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to faktycznie duża/długaBadanie z 31.![]()
A ktory masz tydzien? Trzymam kciuki zeby wszystko bylo wporzadkuJa dzisiaj byłam u gina , miałam ktg i wyszło nie bardzo ....mam skierowanie do szpitala jadę tam wieczorem ruchy są słabe ale to chyba dlatego ze mam mało wód płodowych i nie wiem co zrobią ...może urodzę ?
U mnie juz jutro zaczynam 39 tydzień więc gdyby moja córka już miała się urodzić to czasA ktory masz tydzien? Trzymam kciuki zeby wszystko bylo wporzadku
O rany, trzymam kciuki [emoji8] już niedługo będziesz mieć już dzieciątko po drugiej stronie brzucha [emoji7]Ja dzisiaj byłam u gina , miałam ktg i wyszło nie bardzo ....mam skierowanie do szpitala jadę tam wieczorem ruchy są słabe ale to chyba dlatego ze mam mało wód płodowych i nie wiem co zrobią ...może urodzę ?
Maminka, kciuki zaciśnięte i dawaj znać co z Wami! [emoji7]Ja dzisiaj byłam u gina , miałam ktg i wyszło nie bardzo ....mam skierowanie do szpitala jadę tam wieczorem ruchy są słabe ale to chyba dlatego ze mam mało wód płodowych i nie wiem co zrobią ...może urodzę ?
Trzymam kciuki za wasZostawili mnie w szpitalu mają wywoływać poród bo mała nic nie przytyła od ostatniego usg ( 21.06) wazy Ok 2,5 kg na obchodzie moze dowiem sie więcej oczywiście spać nie mogę spałam ze 2 godziny