Oczekujaca123
Fanka BB :)
Bo sobie wyczytalam, ze na ciaze to 15 albo 20 potrzebaNo właśnie nie, że 2 razy w życiu mi się zdarzyło. Progesteron masz bardzo dobry, czemu za niski na cokolwiek?
Chyba mi powinni zabronic ribic samodzielnie badan ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bo sobie wyczytalam, ze na ciaze to 15 albo 20 potrzebaNo właśnie nie, że 2 razy w życiu mi się zdarzyło. Progesteron masz bardzo dobry, czemu za niski na cokolwiek?
To byc moze cos sie dzieje skoro ten PMS tak przylazl wczesnieNo właśnie nie, że 2 razy w życiu mi się zdarzyło. Progesteron masz bardzo dobry, czemu za niski na cokolwiek?
No wlasnie a u mnie 19dc 11.94 a 20dc 11.74 wiec ja juz mam wizje ze idzie w dol a nie wzrasta.. alw pocieszylaa mnie tym, ze 12 jest ok ;p tylko , zeby wzrastac chcialo. Jutro jeszcse sprawdze i zobaczymyNo te kropki na wkładce to może być zagnieżdżenie [emoji4] moja gin mi powiedziała jak miałam w 21 dc progesteron ok 12, że to super i na pewno była owulacja. A im dalej w ciążę tym bardziej chyba wzrasta [emoji3]
Po kazdej owu ta plamka czy w ciazy? Ja mialam niby w 19dc tj wczoraj kilka kropeczek mini mini i tyle brazoweKa, teraz doczytałam o tej cytologii [emoji33] wiesz, co to oznacza? Ja nawet nie wiem, jakie grupy na wynikach miałam, bo od gina dostaje zawsze smsa "cytologia ok" ...
Z pachwiną to sobie może coś nadwyrężyłaś?
Oczekująca, to co na internetach piszą i podają normy to jedno, a życie swoje [emoji16] ja wg mądrości internetowych też nie powinnam była być w ciąży [emoji28] tyle że nie z progesteronem tylko tshprogesteron zawsze i tak niski miałam. No i parę dni po owulacji miałam 1 brązowa kropeczkę na wkładce
![]()
W cyklu, w którym zaszłamPo kazdej owu ta plamka czy w ciazy? Ja mialam niby w 19dc tj wczoraj kilka kropeczek mini mini i tyle brazowe
Chcialabym.... ale jakos wole sie nie nastawiac.W cyklu, w którym zaszłamtak to nigdy nie miałam żadnych plamień [emoji846] to byla taka mała plamka, że ją zauważyłam, ale zignorowałam totalnie, potem dodałam 2 do 2
![]()