reklama

Otyłość w ciąży

IMG_1745.JPG

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

a tymczasem jestem głodna

jutro wizyta u doktorka - ciekawe co powie ....

reklama
Witam
biggrin.gif
i wykrakałam sobie młodej przeszło a ja od południa wymiotuje i na kibelek latam
realmad2.gif
realmad2.gif
przy wymiotach mam takie skurcze ze masakra
no.gif
dreszcze jakies mam a słaba jestem ze ledwo do kibelka dochodze
eek.gif
eek.gif
....

Biedna, jejku ale Cię męczy, dużo pij i postaraj się coś zjeść, choćby suchy chlebek.
Jak Ci tak dłużej potrwa, to może do lekarza trzeba iść, bo to nie wygląda dobrze te dreszcze i skurcze :-(

No wreszcie, nareszcie!!

Super! Gratuluję :]

kłaczku, dzisiaj, jak się obudziłam byłam tak głodna, że jak łapczywie otworzyłam japę po łyżkę, to mi się wymsknęło takie właśnie "hammm" i aż się sama zaśmiałam w głos :P

Od jutra zaczynamy mały remoncik pokoiku, który na razie robi nam za sypialnię, a już wkrótce zacznie stawać się naszą sypialnią połączoną z pokoikiem dziecięcym. Ale checa! Ciągle w to nie wierzę! Chociaż dzisiaj, jak obudziłam się w nocy - same wiecie po co - drogie ciężarówki - jeśli nie, to ja podpowiem - SIKANIE, to jak już wróciłam do wyrka, to dostałam takiego kopniaka, że aż mnie zgięło. Spieszę wyjaśnić, że w ogóle nie bolało, ale wiecie - nie spodziewałam się takiego kopa. Do tej pory, to były delikatne ruchy, jak przy wzdęciach :P A tu: kopa dał synuś mamusi! Ale, ale - mój Mały - proszę o jeszcze :D

Zbieram się na spotkanie z koleżanką z licealnej szkolnej ławki - po szkole wyjechała do England i właśnie wróciła na stałe - 6,5 roku się nie widziałyśmy!

Trzymcie się ciepło wszystkie lachonki :D:-)

Ewelina! gratulacje!!!! nie chcę mówić - a nie mówiłam;P ale super wiadomość z samego rana!:) proszę się oszczędzać i jutro zdać szczegółową relację z wizyty:)

a moja waga poszła w górę...1 kg w dwa tygodnie... niby razem -5kg, ale tzn.ze już +3kg w ciągu w dwóch miesięcy...

dziewczyny czy wy też przy ...kichaniu macie bóle brzucha? tzn. takie ciągnięcie po bokach? dosłownie jakby jajniki urywało??? ja miałam tak od początku ciąży - maskara, ostatnio mi przeszło, ale wczoraj znowu tak mnie zabolało, że aż się popłakałam z bólu...od tej pory też Mały nie jest zbyt aktywny:( i zaczynam się martwić...

reklama
Ainhoa - moja kuzynka i koleżanka kupują Bebiko 1 - koszt to 13,90 za 350 gr i ponoć jest super, identyczny skład co Bebilon

Marta - ja tak mam, bo niestety jestem alergikiem i mam uczulenie na siano, trawy, koty itp i niestety w ciąży nie mogę nic brać na to, więc non stop kicham i prycham i bardzo się bałam bo mnie też brzuch ciągnie i tak rwie jak kicham i jak byłam u lekarza to mu o tym opowiedziałam i powiedział, że to przy kichaniu te więzadła się naciągają i dlatego ten ból, ale to jest całkowicie nieszkodliwe dla Dzidziusia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry