Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sikanie nocne zmieniło sie w bieganie co chwile do kibelka 24h na dobe
...a jeszcze raz dzis usłysze ''ty jeszcze chodzisz '' to pogryze
...no pomarudziłam
;-)
kiedys moja corka sie do kolezanki z klasy jak je higienistka wazyła porownywała bo tamta iles kilo mniej wazyła ale ja jej tłumacze ze tamta jej ledwo do ramienia siega(pomimo ze rowiesniczki)i ze nie jest mozliwe zeby tyle samo wazyły .....tym bardziej ze moja glizda chuda taka a długa sie zrobiła ze jeszcze z pare kg mniej by wazyła to by znikła

później na gościnę do dziadków i wieczorkiem będę także nie pomyślcie sobie że cały dzień mnie nie będzie bo np rodzę haha, niestety nadal nic nie wskazuje na to abym miała urodzić
i już w zasadzie przestaje wierzyć w to że dzień porodu w ogóle kiedykolwiek nadejdzie 
także pełen luuz ;D 
Wiecie, że mi zgaga przeszła, już od paru dni wcale nie mam zgagi a tak to codziennie wieczorem mnie dopadała...ciekawe czemu tak...nie wiecie?Bryya ja dopiero wstałam, zaraz idę się szykować i na 12.20 do doktorka
później na gościnę do dziadków i wieczorkiem będę także nie pomyślcie sobie że cały dzień mnie nie będzie bo np rodzę haha, niestety nadal nic nie wskazuje na to abym miała urodzić
i już w zasadzie przestaje wierzyć w to że dzień porodu w ogóle kiedykolwiek nadejdzie
także pełen luuz ;D
Wiecie, że mi zgaga przeszła, już od paru dni wcale nie mam zgagi a tak to codziennie wieczorem mnie dopadała...ciekawe czemu tak...nie wiecie?
Dzewelajna a kiedy odbiór wyników w poniedziałek?
trzymam kciuki