Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czemu Twoja szyjka się tak trzyma
nie no śmieję się
tak jak kłaczek pisała- najważniejsze, że z dzieckiem wszystko w porządku
ale w końcu jest chłodniej to przynajmniej nie puchnę
a jeśli chodzi o komary... ostatnio jak byłam na spacerze z siostrzeńcem zostałam pogryziona- on na szczęście nie i dostałam uczulenie, w sensie taką wysypkę alergiczną
mój organizm w ciąży mnie zadziwia

na pewno wszystko bedzie dobrze

na razie moim priorytetem jest zbicie wagi, bo obiecalam sobie ze przenigdy nie bede juz tyle wazyc nawet w ciazy co przy koncowce tej ciazy..juz nie chodzi o wyglad bo to mi juz wisialo im blizej porodu ale moje kolana dostaly porzadnie w kosc... skonczylam z waga 106kg, w poniedzialek mala konczy 2miesiace a ja waze 82kg i mam 6kg mniej niz przed ciaza:-) przy karmieniu piersia nie mam diety bo nie mozna, ale jem zdrowo i teraz zamierzam cwiczyc regularnie, bo do tej pory zdarzało mi sie tylko sporadycznie, zawsze obiecywalam sobie ze jak mala usnie to pocwicze a zasypialam z nia
;-)

a teraz wiesz on mi robi jakieś mięska, to smakuje jeszcze bardziej...;-)co do ciała, na razie jestem na etapie akceptacji, że ono nie jest już jako tako moje w tym momencie... a to, że się dziwnie zachowuje ten mój organizm czasami tego nie ułatwia