Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hallo jesteście ? ;-)
Humory jak bym przed okresem była 

parę minut śniegu, a korki na ulicach wtedy się zrobiły jak nie wiem co hehe. Mroźnie też chyba troszkę było, bo pamiętam że kurtkę sobie grubą kupiłam, bo zamarzałam jak szłam rano na busa do pracy. Choć nie zmienia to faktu, że tam pogoda zawsze jest cieplejsza niż tu w PL, gdyby nie te deszcze to było by całkiem spoko
Najchętniej nie wychodziłabym z domu i z nikim się nie spotykała
jak taka stara prukfa 
Oszalejeee !!!! Narzekam, nie?
:-( Wybaczycie...?to wazymy tyle samo... Z tym ze ja sie staram o fasolke. pisalas na majowkach2013?? super dziewczynyCześć dziewczynySuper że są takie fora jak to. Już myślałam, że jestem najgrubszą mama przynajmniej lekarze tak mnie nastawili. Jestem na początku ciąży długo wyczekiwanej bo to dopiero początek 6 tygodnia. Moja waga dziś to 107kg. Bałam się, że jak utyję jeszcze to się trudno będzie ruszać, ale jak was podczytuję to większości udało się nawet schudnąć będąc w ciąży. Mam pytanie czy któraś z Was miała dietę cukrzycową? Bo ja jestem cukrzykiem od niedawna biorę insulinę i właśnie teraz udało mi się zajść w ciąże. Co jecie żeby zdrowo się odżywić a cukry nie szalały?Pozdrawiam wszystkie koleżanki
![]()
Cześć dziewczyny
Super że są takie fora jak to. Już myślałam, że jestem najgrubszą mama przynajmniej lekarze tak mnie nastawili. Jestem na początku ciąży długo wyczekiwanej bo to dopiero początek 6 tygodnia. Moja waga dziś to 107kg. Bałam się, że jak utyję jeszcze to się trudno będzie ruszać, ale jak was podczytuję to większości udało się nawet schudnąć będąc w ciąży.
Mam pytanie czy któraś z Was miała dietę cukrzycową? Bo ja jestem cukrzykiem od niedawna biorę insulinę i właśnie teraz udało mi się zajść w ciąże. Co jecie żeby zdrowo się odżywić a cukry nie szalały?
Pozdrawiam wszystkie koleżanki![]()
O ilę się nie mylę to na cukrzycowej dietce jest *martusia* i właśnie wcale dużo Ona nie przytyła od początku (no chyba, że mylę fakty ale chyba nie
) Ja dobiłam do 112kg ;| niestety...choć żadnej przykrej uwagi o swojej wadze nie słyszałam, no prócz tego że "warunki do USG są niezbyt dobre..." no ale taka jest prawda
zobaczymy jeszcze jak będzie podczas porodu, mam nadzieje też, że nikt nie będzie mnie tam szykanował ze względu na wagę
Dbaj o siebie i fasolkę, no i musi być dobrze 

Cześć dziewczyny
Super że są takie fora jak to. Już myślałam, że jestem najgrubszą mama przynajmniej lekarze tak mnie nastawili. Jestem na początku ciąży długo wyczekiwanej bo to dopiero początek 6 tygodnia. Moja waga dziś to 107kg. Bałam się, że jak utyję jeszcze to się trudno będzie ruszać, ale jak was podczytuję to większości udało się nawet schudnąć będąc w ciąży.
Mam pytanie czy któraś z Was miała dietę cukrzycową? Bo ja jestem cukrzykiem od niedawna biorę insulinę i właśnie teraz udało mi się zajść w ciąże. Co jecie żeby zdrowo się odżywić a cukry nie szalały?
Pozdrawiam wszystkie koleżanki![]()