*martusia*
Fanka BB :)
Lolcia a Ty zamierzasz kiedys urodzic? 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Byla zaklopotana okropnie.nie przejmuj sie. moja mama w wieku 36 lat zaszla w ciaze z moim jedynym bratem z waga startowa 115kg dobila do 130 (strasznie spuchla) urodzila zdrowszego odemnie bobasa i po porodzie wazyla 98kg... dla porownania ze mna w ciazy miala 23lata i wazyla ok60kg a ja urodzilam sie po terminie ze swinka i czyms jeszcze. a co do staranek to to jest moj 2cykl wiec krotkopam_x_pam jeszcze tam nie pisałam zaczęłam czytać forum bo lekarze mnie straszą, że jestem za gruba i że mogę nie donosić ciąży itp. to moja pierwsza ciąża a swoje lata już mam więc zależy mi żeby zrobić wszystko coby donosić szczęśliwie to dzieciątko.Długo się już starasz o dzidzię? ja ponad 3 lata

a mnie to cieszy, bo mi się strasznie brzuszki ciążowe podobają
teraz nie ma już w ogóle czegoś takiego, Dzidzia rośnie prawidłowo, ja jak na razie cukrzycy nie mam, nadciśnienia tym bardziej, waga spada w dól- czasem więcej czasem mniej, nie muszę sobie specjalnie odmawiać, ruszam się dużo, chociaż staje się to powoli coraz cięższe, ale nie pozwolę sobie 'zastać się' stawom
Mam mężczyznę, którego kocham i który mnie kocha, i to dzięki niemu i tym paniom tutaj jestem w stanie chwilami funkcjonować
a raz to nawet cały cykl mi przeskoczył
najlepiej się czułam jak miałam na sobie rozmiar 40, a wiesz, że chcieć to móc;-)
a dzisiaj to już w ogóle na łopatki rozłożona zostałam, jednak podróże między sklepami to nie jest już sport dla mnie, ale mój ma urodziny w piątek okrągłe więc trzeba się trochę wysilić
co do Karolka- "w czasie deszczu dzieci się nudzą", to ogólnie do takiej pogody jak się Tobie zaczęła
także cieszę się, że już jest dobrze