reklama

Otyłość w ciąży

Ewelina nie świruj, wszystko jest i bedzie ok z dzidzią. Sny potrafią być dziwne i realistyczne ale wywolujemy je swoją podswadomością , jak ciągle myslisz ze cos moze byc nie tak to snia ci się takie głupoty. wyobrazaj sobie swoja dzidzie juz jako niemowlaczka i o tym snij:tak:

reklama
Ojej wieki na ten watek nie wchodzilam, bo nawet majowkowe watki ciezko mi ogarnac!
Dzewelajna, gratuluje maluszka! Niech zdrowo rosnie :)

Dziewczynom w miedzyczasie doczekanym i "rozdwojonym" hurtowe gratulacje, bo nie chce nikogo pominac...

Robert ma juz niemal 4.5 miesiaca. Czas leci niesamowicie. I ciagle tego czasu brakuje.
Waga niestety wzrosla i sie trzyma (choc tyle, ze w koncu ja zatrzymalam - po ciazy +5, a potem jeszcze +7...) Pamietajcie, ze karmienie piersia nie gwarantuje spadku wagi - jak sie o tym zapomni, to latwo wpasc w pulapke.

Pozdrawiam serdecznie i postaram sie czasem wpasc na ten watek, choc nielatwo bedzie, szczegolnie ze u mnie wiosna zaraz lato i mniej czasu przy kompie.

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki :)
U mnie od rana pada wstrętny deszcz i ogólnie dzień jakiś nie fajny, chociaż z rana dobrze się czułam i poukładałam w szafie co nieco bo już się bałagan robił a mój M do szafy się nie tyka.
Ewelina ja też ostatnio miewam dziwne sny, ostatnio śniło mi się, że okres dostałam, jak się obudziłam poleciałam sprawdzić i na szczęście wszystko dobrze. Ciekawe czemu nasza podświadomość płata nam takie figle? Gdzieś tam się podświadomie obawiamy tego złego i to to tak wychodzi z tymi snami. Ja osobiście wierzę, że wszystko będzie dobrze i wszystkim mam tego życzę.

Indziorka ja niestety ostatnio też nie mogę spać po nocach. Usnę ok 23-j potem obudzę się wyspana ok 2-j i koniec spania do rana, kręcę się na łóżku i tak ok 6 usnę na 2 godz. i ok 8 pobudka a rano nie wyspana i zmęczona wstaje ledwo żywa. Mam nadzieję, że to kiedyś wreszcie przejdzie.

Moja Pati dzis miesiac skonczyła:szok::-) jak to leci ,dzis była połozna z waga i mała wazy 4400 :szok: czyli przybrała od dnia wypisu 1270 :-) :-) ciesze sie bo myslałam ze moj zygaczek:-pmało bedzie przybierał ...

Ewelinko snami sie nie przejmuj mi w ciazy takie głupoty sie sniły ze masakra :dry:ponoc to normalne....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry