marcia30
Fanka BB :)
Witam wszystkie Panie!
Mam nadzieje ze wszystkie nasze chore czuja sie już lepiej, a ja zaczęłam brać prenatal plus od tygodnia zamiast samego folika bo pomyślałam ze jakby sie udało z zafasolkowaniem to od samego początku witaminki są a jak nie to tyle dookoła chorych ze moze w ten sposób wzmocnie trochę organizm żeby czegoś nie załapać. Jak myślicie chyba moge brać te witaminy?
Miłego dnia wszystkim
Mam nadzieje ze wszystkie nasze chore czuja sie już lepiej, a ja zaczęłam brać prenatal plus od tygodnia zamiast samego folika bo pomyślałam ze jakby sie udało z zafasolkowaniem to od samego początku witaminki są a jak nie to tyle dookoła chorych ze moze w ten sposób wzmocnie trochę organizm żeby czegoś nie załapać. Jak myślicie chyba moge brać te witaminy?
Miłego dnia wszystkim
Nie chce zimy, buu. No i u mnie dziś ovufriend wykrył niby owu, ale to raczej przez luteine ktora podwyzsza tempke, eh. Niby wszystkie inne objawy mialam to moze tempka skoczyla mimo luteiny ale teraz juz tego nie sprawdze 
juz sie od niedzieli mecze nie spie bo w nocy zawala mi nos i kaszle jak szalona.... dzis wizyta u lekarza moze wkoncu da mi cos chociasz na ten kaszel chociasz na noc zebym mogla sie wyspac