reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

A to Patusia zabawowo:-p:-D

f9e7f9511d[1].jpg

Zobacz załącznik 510238

Ostatnia edycja:
reklama
ale już duża dziewczyna ... kurcze... czemu ten czas tak zapierdziela ...

Oj zapierdziela jak szalony...to prawda, mój Jaś niedługo z malusiego niemowlaczka zmieni się w małego kawalera ;D ma dopiero 3tyg, a już widać że od wyjścia ze szpitala się zmienił, rośnie, rośniee i niech rośnie i będzie zdrowy, bo to najważniejsze ;)) Moja mama jak opowiada, że jeszcze niedawno to ja byłam taka mała jak Jaś, a to było 21 lat temu buhaha, więc każdą z nas niestety to czeka :-D niech wymyślą jakiś eliksir młodości albo zatrzymywanie czasu na pilota haahaha:-D

Nie robię obiadu, podepne sie na obiad u rodziców bo mieszkamy w jednym domu tylko oni na dole i maja wszystko oddzielnie, wiec raz ja zrobię coś do jedzonka raz oni.:-)
FalolkaPatrynia śliczna i już taka duza

ale wam dzieciaki rosną .... super
lolcia u ciebie tycie nie powinno być wynikiem łyżeczkowania także no stress.... u mnie tak było bo nagłe poronienie mogło zachwiać gospodarkę hormonalną. bo to szok dla organizmu ... poza tym dochodzi załamanie psychiczne, brak chęci do życia, nerwy .... u niektórych objawia się spadkiem wagi a u mnie zawsze odwrotnie ...

U mnie to samo było po łyzeczkowaniu po stracie waga w gore ruszyła a jak zaczełam łykac antydepresanty to poszybowała jak strzała w zwyz...ale po takim łyzeczkowaniu locia jak ty miałas miałam po Dorocie łozysko całe nie wyszło nic takiego sie nie działo..

Dzięki Fasolka za info ;)) no ja mam nadzieję że nie przytyję :tak::-D
Kuźwa byłam u lekarza i mam oskrzela zawalone, dostałam antybiotyk i dobrze że w domu jest mój A to się do poniedziałku Młodym będzie zajmował, bo ja wolę się do niego nie zbliżać, żeby mi się nie rozchorował...jutro i w weekend mam szkołę :wściekła/y:mam nadzieję, że ten antybiotyk do jutra zadziała bo inaczej umrę na tych wykładach:no:
Fasolka i Ania powiedzcie mi jak szczepiłyście Wasze dzieciaczki...tymi bezpłatnymi szczepionkami czy 5w1 albo 6w1 ?

Dzięki Fasolka za info ;)) no ja mam nadzieję że nie przytyję :tak::-D
Kuźwa byłam u lekarza i mam oskrzela zawalone, dostałam antybiotyk i dobrze że w domu jest mój A to się do poniedziałku Młodym będzie zajmował, bo ja wolę się do niego nie zbliżać, żeby mi się nie rozchorował...jutro i w weekend mam szkołę :wściekła/y:mam nadzieję, że ten antybiotyk do jutra zadziała bo inaczej umrę na tych wykładach:no:
Fasolka i Ania powiedzcie mi jak szczepiłyście Wasze dzieciaczki...tymi bezpłatnymi szczepionkami czy 5w1 albo 6w1 ?

Ja szczepiłam tymi bezpłatnymi..

po herbatkach laktacyjnych i napojach mlekopednych cycki twarde jak skala, pokarm wraca i ssak zadowolony - w koncu spi prawie tak jak po powrocie ze szpitala tzn znaczy kolo 3h :)ale i tak bebilonem AR dokarmiam bo jak uleje to i swieci panscy nie pomoga... dzieci z ulewania wyrastaja prawda? jak tak to kiedy tak orientacyjnie?

reklama
Do góry