reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Marta sił mi starcza na czytanie, a później plecy siadają ;) a na leżąco pisać nie mogę,bo strasznie nie lubię i jeszcze bardziej to męczy, poza tym mam problemy z koncentracją :D Na uczelnię chodzę w kratkę... Znowu jestem przeziębiona więc trochę czasu więcej mam, ogólnie jest średnio... Dzisiaj będę robiła badania wykluczające bądź potwierdzające stan przedrzucawkowy... Mam nadzieję, że wszystko w porządku :) jeszcze się nie łamię :p Poza tym mam się oszczędzać, bo zamiast pod koniec stycznia urodzę na początku :p Lekarka mówiła, żeby w ogóle uczelnię odpuścić, ale ja chcę przynajmniej ten semestr zaliczyć i później mogę dziekankę walnąć :/ nie teraz, bo bym chyba zbzikowała... nie dosyć, że pogoda się zepsuła to jeszcze się głupia martwię, a wszystkie badania mam dobrze, tylko dla lekarki nienormalne to ze potrafię 6-7 godzin przespać bez wstawania na siku...już sama nie wiem co mam myśleć tym bardziej, że znowu się bezsenność zaczęła jak na początku ciąży :D

Też życzę miłej soboty :) Ja w tym roku chyba groby odpuszczę :/

reklama
nie no Borynia fryzjer jest wystrzałowy :-)
dzięki za miłe słówka. groszek nieźle wywija i macha lapkami. Ciekawe jak to będzie w środe po czekoladzie :-)

udanego weekendu .... ja leże ... a jutro chrzest siostrzeńca - Borysa :-) nie chce mi się jak nie wiem a czeka mnie jeszcze nagrywanie całej imprezy a potem obróbka filmu .... a ostatnio ze mnie taki leniuch .....

zapomniałąm dodać ... u nas biało ..śnieg z rana zaczął sypać a teraz jeszcze wieje do tego brrrrr.....

Ostatnia edycja:
Jak ja o sniegu czytam to sie boje... u mnie w nocy bylo 0 i sie zastanawiam czy nie pilnowac pogody bo jak spadnie dom -2 to bede musiala wode w garki i butelki lapac bo rury zamarzna :-D

Do mnie dzis rodzice przyjezdzaja na 4 dni musze ugotowac obiad i posprzatac salon i poscielic lozka w pokoju goscinnym... nie chce mi sie.... a od wtorku sie przeprowadzam troche dupnie bo rodzice mieli pomuc a tu dopiero we wtorek wieczorem klucze bede =/

Cześć dziewczyny :)
Ciepełka domowego ogniska życzę w ten paskudny i mokry dzień. U mnie też od rana biało a popołudniu zaczął padać deszcz aż łomocze o parapet i zimno tylko 1st na plusie. Nic mi się dzisiaj nie chce robić, plecy mnie coś pobolewają i nawet długo siedzieć przy kompie nie mogę.
Indziorka nie martw się na zapas, trzeba wierzyć że będzie dobrze.
yes2.gif

Pam szybkiej i udanej przeprowadzki :-)
Dzewelejna to jutro imprezujesz... udanych chrzcin.
Fajnie jest spotkać się z rodzinką i porozmawiać. Mieszkamy z moją mamą a reszta rodzeństwa tzn. brat i siostra mieszkają jakieś 90 km od nas, tak więc aż tak często się nie widzimy, lubię spędy rodzinne:-)

Hello Babeczki ;)))

Kurczę ja dziś po całym dniu w szkole padam na pysk normalnie ;(( wykłady nudne jak nie wiem, ogólnie to już przestaje mi się podobać :wściekła/y: i coraz bardziej stwierdzam, że nie podołam, a jeszcze jutro przede mną na szczęście do 14.30 :no:. Trzeci dzień dziś nie zbliżam się do mojego Jaśka aby go nie zarazić, co prawda antybiotyk skończyłam bo to taki 3dniowy był o 10cio dniowym działaniu, gardło mnie już nie boli ale na ustach wysypały mnie mega opryszczki i to aż trzy więc profilaktycznie wole się do niego nie zbliżać aby go nie załatwić :no:
We wtorek idziemy na echo serducha z maluszkiem, a w środę do chirurga :-( z tym paluszkiem bo nadal ma spuchniętego :-( już się denerwuje :-:)-:)-(
December Borek super chłopiec, a fryz ma powalający :-D:tak:
Dzewelajna usg suuper, a to już bardziej jest mini człowieczek niż groszek ;-):tak:

A i wiecie co zauważyłam że Jasiowi poci sie główka jak śpi a karczek ma ciepły ale nie spocony...co to może być ?

Ostatnia edycja:
U mnie tyle sniegu napadalo ze jutro w ramach silowni lopata z rana i odsniezanie. I ma padac cala noc ...z tej pogody to tylko dzieci sie ciesza
Milej nocy...dluzszej o 1h:-)

reklama
Czekam i czekam ze ktos inny zacznie dzisiejszy dzien a tu nic, wiec witam sie ja:-D
Masakrycznie duzo śniegu....
zaierzam dzisiaj upiec szarlotke z masa budyniowa, nie wiem co z tego wyjdzie bo jeszcze nigdy jej nie robiłam ale przepis wzielam ze stronki co wam kiedys wklejałam a do tej pory wszystko mi wychodzi z tych przepisów wiec moze bedzie dobrze . Jak ktos chce to wklejam linka Tarty & Ciasta kruche - Moje Ekspresje Kulinarne
Miłej niedzieli :-)

Do góry