reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

Witam sie i ja...
u nas deszcz pada co prawda cieplo ale deszcz pada.... ehhh Irlandia....
Rodzice sa z brackim i psem przyjechali, pies to zawalu malo nie dostal tyle nowych zapachow :-D
Brat zadowolony bo na xboxie moze grac w wyscigi :-D

reklama
U mnie jakos nie zaciekawie od dwoch dni mam potworne zawroty głowy i słabo mi sie robi
no.gif
az boje sie mała brac na rece nie wiem co sie dzieje zaczeło sie w piatek wieczorem jak mała kapałam dobrze z moj wrocił akurat z pracy bo nie wiem jak by to sie skonczyło nie byłam w stanie skonczyc kapania ..nie wiem co sie dzieje .... Szymonowi porobiłam badania wszystkie ok wyszły uffff bo stresa miałam juz ,ale za to moj piesio okazało sie ze ma alergie pokarmowa
shocked.gif
cyrk z nia bo musze wszystko po trochu odstawiac i obserwowac
dry.gif
...

Marcia ja chce kawałek takiego ciasta mniammm:-D :-D

December BORO cudny:tak:

Ewelinka super:tak::-)

Kciukasy za starajace i miłej niedzieli dziewczynki:-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny niedzielnie:)
U nas dzień pochmurny, ale jest pełno śniegu takiego mokrego aż buty przemakają, ja osobiście to wolę lekki mrozek a nie taką klapę.
Miłego dnia dla wszystkich życzę :-)

Jaka tu cisza.....a mi zjedli cała blachę szarlotki to chyba naprawdę dobra wyszła .
Jeszcze 3 dni i moja córcia ma 4 dni wolnego a ja razem z nią.
Jutro idę do tej pani ginekolog. Trochę sie boje ze moze mi powiedzieć ze najpierw proszę schudnąć a potem brać sie za staranka. Zobaczymy

hejo

laski ja Was juz nie ogarniam co ktora pisze prosze mi wybaczyc ale pochlania mnie rola Matki Polki. mam wiecej czasu jak malz zajmuje sie synkiem a ja odpoczywam :).

poki co nadal trzymam kciuki za Wasze fasolki grosie i cuda :)
posylam buziaki i wklejam fotke zdziwionego Oliwierka :)

Załączniki

• P261012_16.50.jpg
    P261012_16.50.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 58
wróciliśmy z wizyty...zawsze mamy w nd ok 20, więc się nie dziwcie ;)
w każdym razie jest kiepsko...
moje spojenie jakoś się trzyma,ale rewelacji nie ma...do tego mam miękką szyjkę macicy, co podobno zdarza się często u wieloródek, ale to moja pierwsza ciąża...dostałam luteinę...a jak pojawią się skurcze to szybko do szpitala...poza tym płeć nie potwierdzona...dwa razy było widać,że będzie chłopak, ostatnio,że dziewczynka, a dzisiaj...pani doktor mówi,że prawdopodobnie dziewczynka,ale ma bardzo bardzo napuchnięte wargi sromowe...albo jest to siusiak, ale nie ma jąder...nie potrafi tego określić...na chłopski rozum wyglądało to jak wargi sromowe,ale faktycznie bardzooo duże...jedyny plus taki,że Dzidziuś rośnie szybko i waży już ok. 1,2 kg;) czyli przytyło mu się ok 0,5 kg w ciągu 3 tyg. :)
i tyle...muszę jeszcze więcej leżeć - pytanie czy się da?;/ a jutro zaczynam pakować torbę do szpitala w takim razie...;/

Dzień dobry:-)

Marta 87 dasz radę, wytrzymasz te pare tygodni dla twojego maluszka. Kobieta jest w stanie wiele znieść i wiele poświęcić dla dziecka wiec wierze w ciebie ze wszystko sie uda, najważniejsze ze dzidzia zdrowa. Trzymaj sie !
Miłego dnia

Witam:)
Ja już na nogach , bo Lenka głodna była i jakoś już mi się nie chciało kłaść. Zaraz Kubę trzeba wyprawić. Za oknem śnieg, zimno mi na sam jego widok hehe. Jak ja bym chciała żeby mi było tak ciągle ciepło jak w ciąży. A teraz zima idzie , a ja znowu zmarzlak się zrobiłam:|(
Miłego poniedziałku życzę:)

reklama
Cześć dziewczyny:) witam się poniedziałkowo.
Marta87 spróbuj myśleć pozytywnie, wiem że to trudne bo sama mam problem już z szyjką macicy a u mnie to dopiero początek ciąży, ale wiem że pozytywne myślenie to podstawa. Trzymam krzciuki za Ciebie i Twoje maleństwo. Odpoczywaj i leż ile trzeba i pamiętaj będzie dobrze :-)
Ania255 jak patrze na Twoją Lenę to taka cudna, że można by ją zacałować ....:-)
Ja dziś jadę na badania prenatalne o 12.40 tak więc dziewczyny trzymajcie krzciuki za nas:)
Miłego i udanego tygodnia dla wszystkich życzę:-)

Do góry