reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Otyłość w ciąży

alfa jak tam po usg ?
martusia dasz radę ... wszystko będzie dobrze .. leż i tyle..bądź dobrej myśli
marcia a ty się nie stresuj. Będzie dobrze... za 3 miesiące zafasolkujesz ... a z tymi badaniami nowotworowymi to chyba przewaznie robią przy torbilach żeby się upewnic lub wykluczyć. Ja miałam w poronionej ciąży i zaraz po torbiel jeszcze większa od twojej na jednym jajniku coś koło 7x6 cm i co .... po jakimś czasie jakimś cudem zniknęła ... bezbolesnie .. nic nie dając o sobie znać. porobisz badania...wyleczysz bakterie i będzie dobrze...

a ja cóż... w sobotę na wieczór już nie miałam gorączki, w niedziele też... dzisiaj rano miałąm tylko 36,0...cieszyłam sie bo mi migdały zmalały ale poszłąm do lekarza ogólnego sprawdzić czy oby na pewno ok...a lekarka co .... o matko takich migdałów z taki czopami ropnymi dawno nie widziałam..i co ... antybiotyk Duomox.. wróciłam do odmu i w południe goraczka spowrotem 37,6 ... no zesz ty w mordkę jeża ...
damy radę jakoś....

reklama
Alfa1973 miło mi to słyszeć:)
Marcia głowa do góry, będzie dobrze.
Ja to bym ciągle takie maluszki mogła całować i przytulać. W ogóle to jestem z tych co by mogły żłobek cały w domu mieć:) i miłości też mam na kilka brzdąców, ale w naszym kraju ciężko z wieloosobową rodziną żyć by nie liczyć do pierwszego.
Ja dziś szaleństwo kuchenne odstawiłam: całą michę rogalików napiekłam... ehh będziemy szamać:) czasami trzeba sobie nagrzeszyć, a co.
Miłego popołudnia wszystkim.

dzewelajna napisałyśmy w tym samym czasie. u mnie wszystko dobrze popatrz wpis przed Tobą :-) Życzę dużo dużo zdrówka, ale się załatwiłaś.
Marcia trzymam krzciuki będzie dobrze. Zobaczysz zrobisz badania, dostaniesz odpowiednie leki i za 3 miesiące torbiel się wchłonie i na pewno zafasolujesz. Trzymam krzciuki.

Ostatnia edycja:
A ja sie właśnie dowiedziałam ze moja siostra cioteczna urodziła z rana synka 3600 i 57 cm będzie sie nazywał Antoś:-)
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, trochę sie uspokoilam
Alfa super ze z dzidzia wszystko ok
Ewelina zdrowka!

Marcia tulam Cie... ja wiem ze to trudne nie myslec o tym ale to najlepsze teraz. i nie czytaj za duzo bo sie wpedzisz w jakas paranoje. a no badania - hm mysle ze chca posprawdzac wszystko zeby w razie wu Cie leczyc skutecznie a nieskutecznie czytaj wyrwac kase. bedzie dobrze i nie plakaj :) :*

Ewelinko o masz Ci los! ales sie zalatwila. gdzies lazila?

Marta bedzie dobrze tylko sluchaj doktorka :)

trzymam kciuki za dobre wyniki badan
nie smutajcie mi tu tylko
buziak :*

Hej :) Troche sie nie odzywalam bo w końcu mój A. mial troche wolnego czasu i nadrabialismy rozne zaleglosci ;) Przez ten snieg musielismy wczesniej wegiel kupic i od nowa ucze sie rozpalac w piecu ;) Właśnie mi sie @ skonczyla i moze w przyszlym tygodniu pojde na USG, mam nadzieje ze cos sie wyjasni czemu mam takie dlugie cykle..

Marcia, trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze, torbiel na pewno sie wchlonie, a badania wyjda dobre! Choc rozumiem Twój smutek i strach :( Fajnie ze masz taka lekarke, ze Ci zlecila badania itd, lepiej sprawdzic niz sie zamartwiac, moja to mnie olewa ostatnio i zastanawiam sie do kogo isc teraz :( Nie płacz, wszystko będzie dobrze :tak:

Marta Nie łam się:) Dobrze, że jest znalezione o co chodzi i teraz badania właśnie po to żeby jak najlepiej dopasować leczenie, lekarka sama powiedziała 2-3 miesiące i znowu się możesz starać, więc głowa do góry:) Lepiej zaczekać niż później cały czas się wszystkiego obawiać:) Będzie dobrze &&&

Alfa cieszę się, że wszystko w porządku :) Ja też sie dzisiaj dowiedziałam, że wszystkie badania wyszły ok:) Mi też coś lekarka wspominała o tej triadzie znaczy tyle, że dotyczy pierwszego trymestru ale o co dokładnie chodzi to nie wiem :D

Hallo LaskY!

Dawno mnie u Was nie było i mam tyyyyle do nadrobienia, że po 30 przeczytanych stronach aż mi się w głowie kręci... Zostało mi jeszcze 10 str., ale tę przyjemność zostawię sobie na jutro :)

Kłaczku, marciu i akeake - trzymam kciuki za zafasolkowanie :)
Ainhoa, mamo Olisia, mamo Leny i Lolciu - jakie Wy już macie duże te dzieci - a dopiero się porodziły przecież!

U nas remoncik ma się ku końcowi, choć heszcze trochę przed nami...

No nic - na razie się pożegnam i mam nadzieję, że jutro nadrobię jeszcze te 10 stron zaległości, bom strasznie ciekawa, co u Was! :]

Pozdrowionka :D

Witam dziewczynki
biggrin.gif
ze mnie sie leje masakrycznie @ wrociła w pełnej krasie
realmad2.gif
...mała dzis w nocy tylko raz sie na jedzonko obudziła
laugh.gif
laugh.gif
wie ze stara matke oszczedzac trzeba bo padnie
p.gif
wink2.gif
a nawiasem mowiac dzis koncze 36 lat