reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Witam poniedziałkowo

My jutro mamy szczepienie, wreszcie dziś ładna pogoda , cały weekend w domu - ciągle deszcz.

Marcia - jak samopoczucie?

Ewelinka - a Ty zbóju się odezwiesz, jak tam u Ciebie ?:-D

Hej!
Redusia chyba same zostałyśmy tymczasowo mam nadzieję.
U nas jak wczoraj wstawiłam suwaczek to dziś siódmy ząbek się pojawił:) Jeszcze jeden i może wróci moje spokojne maleństwo:)

Witam i ja !

redusia dziekuje ze pytasz. Calkiem niezle sie czuje . Mam takie momenty ze mnie mdli ale do zniesienia, poza tym spac mi sie chce i plecy mnie pobolewaja. No ale coz plecy bolaly mnie regularnie i przed ciaza a dzisiaj mialam miec rezonans niestety bedzie musial poczekac

reklama
Ania, gratulacje ząbków :)

Marcia, fajnie ze na razie nie masz jakis ciazowych uciążliwosci :) Oby tylko te plecy Ci nie dawaly w kosc za bardzo! Kurcze, juz za moment 6 tydzien zaczniesz, zleci raz dwa jak u dzewelajny ;) Pamietam ze dopiero co zaszla a juz za moment sie szykowala do porodu ;) Trzymam kciukasy niezmiennie za Was :)

U mnie dalej jakas infekcjo grzybica, chyba musze sprobowac sie ze nfz gdzies wciasne bo nie wytrzymam do wizyty prywatnej jak bedzie kasa :( @ nie ma, ale sie zblize bo mam jakies plamienia lekkie, ale niech juz przyjdzie bede wiedziala na czym stoje,wezme antybiotyk na zeba i bede sie mogla skupic na szykowaniu do pracy.

Poza tym to smuta u nas, nasza kicia ma przepukline w pachwince i w srode mamy operacje,trzymajcie kciuki zeby sie udalo wszystko bo jest dla nas jak nasze dziecko ten kotek :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry