reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mam dosc
no.gif
własnie dzwoniła połozna zle wyszły wyniki z glukozy ,bede musiała do diabetologa chodzic najprawdopodobniej cukrzyca ciazowa nigdy wczesniej nie miałam kłopotów z cukrem .......kur......... ile jeszcze niespodzianek na mnie czeka ,poryczałam sie nie mam juz siły.......

współczuję.....:-( Ja mialam po wyniki jechać w tym tyg., ale nie chce wiedzieć, i tak mam wizytę dopiero w środę to się dowiem co jest grane, a tak to bym się tylko denerwowała, gdyby mi cukrzyca wyszła...

Mam dosc
no.gif
własnie dzwoniła połozna zle wyszły wyniki z glukozy ,bede musiała do diabetologa chodzic najprawdopodobniej cukrzyca ciazowa nigdy wczesniej nie miałam kłopotów z cukrem .......kur......... ile jeszcze niespodzianek na mnie czeka ,poryczałam sie nie mam juz siły.......

Nie dołuj się kochana, nie Ty pierwsza i nie ostatania :* cukrzyca ciążowa to nie wyrok, może te wyniki nie są takie drastyczne i skończy się na mierzeniu cukru i zmianie diety, co na dłuższą metę może okazać się całkiem w porządku bo nie przytyjesz za wiele :-D

Dziewczyny, ja i mój jesteśmy przed ślubem i teraz wyszło na to, że żeby wyprawić Zuzi chrzest trzeba będzie wynająć lokal, mi się to zbytnio nie podoba no i wpadliśmy na to, żeby wziąc ślub i ochrzcić Zuzię na jednej mszy.
Fajna sprawa, bardzo podoba mi się pomysł... :-)ja obliczałam ile wyniosą mnie chrzciny i z okrojoną liczbą najblizszych gosci wyjdzie nam za przyjecie ok 1600zl:crazy: ciekawe ile dla ksiedza teraz siedaje za chrzest:rofl2:

wracam ze szpitala. Nikt mnie tak nidgy nie upokorzył. KAzali napisac oswiadczenie, że zostałam poinformowana o możliwości uszkodzenia sprzętu medycznego przez moją masę. Lekarz twierdzi, że w całym kraju nie ma dla mnie stołu operacyjnego. Szok i wstyd. Nienawidzę siebie.
Kochana, ale pierdzieli z górki... fakt że żadna nie jest z nas lekkiej wagi, ale że stół nie wytrzyma bez przsedady... chyba że w tym szpitalu mają taki sprzęt do d... ale w to też nie wierzę, po prostu lekarz jakiś nie halo delikatnie mówiąc. Weź pomyśl nad zmianą placówki, bo naprawdę przebywając z takimi ludzmi naprawdę może się wszystkiego odechcieć.... ja pierdzielę, dalej nie mogę uwierzyć że coś takiego powiedział i to do kobiety w zaawansowanej ciąży... palant normalnie:growl:
Daje tylko znac, ze jestem w dwupaku. Wynegocjowac sie udalo przesuniecie wywolywania na niedziele, wiec maly ma dodatkowe 2dni na decyzje o wyjsciu :)
Fajnie, może się namyśli szkrab w końcu opuścić domek:-D chyba mu się podoba w mamusiowym brzuchu:-) wybaczcie że ja jakoś w 3 postach... jakoś mi nie wyszło to co w zamyśle miałam...

Az mnie zatkalo, nie skomentuje...

Daje tylko znac, ze jestem w dwupaku. Wynegocjowac sie udalo przesuniecie wywolywania na niedziele, wiec maly ma dodatkowe 2dni na decyzje o wyjsciu :)

a sposób 3 x S wyprobowany? spacer, sklep, seks? to dobrze działa, znajomi z kolei wywołali córeczkę... tańcząc ;) trzymam kciuki nieustająco :)

december
- parówy i wazony w tym szpitalu! życzę im paskudnych hemoroidów i brzydkich wnucząt!

fasolka - wszystko się ułoży, jestem pewna, a zdrowa dieta to chociaż jeden plus i każdej by się przydała... ale rozumiem, że Cię dobiło. trzymaj się, przytulasy!

Wszystkie S zaliczone. Tylko podlogi na kolanach nie bylo :P jutro rano mam sie stawic na badanie i aplikacje zelu na zmiekczenie szyjki i juz zostawia mnie w szpitalu, na niedziele rano zaplanowana kroplowka z oxy. Moze po tym zelu jutro pojdzie, przed oxy.... Fajnie by bylo wycelowac w polski dzien matki :) tej oxy sie boje :(

Wszystkie S zaliczone. Tylko podlogi na kolanach nie bylo :P jutro rano mam sie stawic na badanie i aplikacje zelu na zmiekczenie szyjki i juz zostawia mnie w szpitalu, na niedziele rano zaplanowana kroplowka z oxy. Moze po tym zelu jutro pojdzie, przed oxy.... Fajnie by bylo wycelowac w polski dzien matki :) tej oxy sie boje :(

nie martw się, oxy ma pomóc Ci zobaczyć się z Twoim dzieciem, jak się nie da inaczej to dawaj z tą oxy i pomysl, jak cudownie będzie po wszystkim dziobaka przytulić :) a moze zel pomoze, to ja teraz kciuki za zel: &&&&&& :)

p.s. a podłogi mozna tez i podobno wieszanie firanek pomaga ;)

reklama
Nie dołuj się kochana, nie Ty pierwsza i nie ostatania :* cukrzyca ciążowa to nie wyrok, może te wyniki nie są takie drastyczne i skończy się na mierzeniu cukru i zmianie diety, co na dłuższą metę może okazać się całkiem w porządku bo nie przytyjesz za wiele :-D

Emnaai ja przytyc jeszcze nie przytyłam cały czas mam wage na minusie choc to juz 25 tyd:-p ,ale zdrowa dieta nie zaszkodzi oby na niej sie skonczylo:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry