Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jak ja tego nie lubię, obawiam się, że mi waga pokaże 95, a na koniec ciąży przekroczę 100........:-( I pomyśleć że 8 mies. temu wychodziłam za mąż i ważyłam niecałe 70 kg.............:-(
ale to trochę w sferze marzeń bo priorytetem jest dla mnie karmienie piersią a wiadomo że przy tym nie można intensywnie się odchudzać... ale jeść w miare dietetycznie zamierzam i ćwiczyć też no i dużo spacerować
Mam identyczny zamiarDamy radę z kg, pytanie tylko ile to nam zajmie czasu?? ja bym chciała za rok ważyć 65kgale to trochę w sferze marzeń bo priorytetem jest dla mnie karmienie piersią a wiadomo że przy tym nie można intensywnie się odchudzać... ale jeść w miare dietetycznie zamierzam i ćwiczyć też no i dużo spacerować
![]()
Na intensywne spacerki też się nastawiam, Kajtka w chustę, w ręce kijki do nordic i na spacerek
Jestem dobrej myśli, stracimy ten balast dziewczyny!! Myślę, że zdrowa lekka dieta przy karmieniu też będzie sprzyjać chudnięciu. Myślałam o Dukanie, bo ubóstwiam jego dietę (w 5 mies. 13 kg, jedząc na śniadanie pół tortownicy sernika z kawą....), ale chyba podczas karmienia sobie odpuszczę, bo np. taki słodzik to nie za zdrowy wynalazek, a bez słodkiego moje życie to nie życie