reklama

Otyłość w ciąży

Aisha mi gin mowil ze najlepsza waga do porodu to 3kg, 3,5kg. Ciekawe ile moja wazy. No u mnie nic sie nie dzieje, myslalam ze jak ten czop odejdzie to na dniach urodze, a tu nic :/ ja wazylam 5kg! Boje sie ze moje bobo tez bedzie spore

reklama
Olucha mi gin co wizytę powtarza ze mała dzidzia, że duży to on nie będzie,ledwo 3kg przekroczy itp. A tu dziś szok, ponad 3600. Choć ona mówi ze coś chyba to usg zawyża bo nie wygląda jej na takie duże.
Boli mnie wszystko po tym badaniu.
Mówiłam jej o tobie i ze cie ze szpitala wykupują bez badań i usg i powiedziała ze to chore i ciekawe kto będzie odpowiedzialny gdy coś się stanie. I że gdyby mnie nie chcieli przyjąć w piątek to mam dzwonić do niej i ona mi to załatwi.

Fajną masz lekarkę, już się takie rzadko zdarzają... drugą ciąże poprowadzę gdzie indziej, u lekarza który pracuje w danym szpitalu. I gdzie jest mniejsze oblężenie kobiet ciężarnych.
Zyczę Ci żebyś trafiła na przyjemny personel, a z resztą Ty sobie nie dasz w kaszę dmuchać ;)

Po tej historii z Zabrza powiedziałam ze z ip nie wychodzę. A.za ciężka jestem by mnie na sile wyrzucili!
Ja ją polecam wszystkim. Juz kolejne dwie moje koleżanki z pracy prowadzą u niej ciążę. I o dziwo to młoda lekarka,ledwo po 30tce. Mam pecha bo akurat id stycznia nie pracuje już w szpitalu, ma kilku miesięczny urlop naukowy bo kończy druga specjalizacje i się w marcu broni. Ale wszystkich lekarzy którzy zostali zna i wiem ze bez opieki nie zostanę.

Aisha no wykrakała , dzis chciała plan porodowy pisac :p - chyba niezdarzyla hehe .

No z Ciebie tez widze niedługo ... 3600 to taka w miare normalna waga :)

Marietta ja tez mialam skierowanie do diabetologa , ale cukrzycy nie mam ( diabetolog stwierdził) ale ze rodzice cukrzycy mam powtórzyć test z glukoza 24.2 ... Zobaczymy, moj gin mówił ze to na granicy wyniki były ...
A Tobie co zalecili?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry