reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Do diabetologa idę dopiero za tydzień u mnie są problemy z cukrem na czczo, bo praktycznie nie spada mi poniżej 110 a po posiłkach zdarz się ponad 150, ale to jak sobie troszkę odpuszczę. Staram się stosować tą dietkę, waga stoi w miejscu nawet jest mniejsza o 600 gr. Pierwsza ciąża zakończyła się insuliną tu też moja gin. mi zasugerowała, aby brała tylko na noc aby zbić ten wysoki cukier na czczo.

reklama
Madalena superrrr gratulacje :)
Dobrze ze cc zrobili ...
Ufff ulżyło mi :)

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️witamy Sebastianka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sebuś witaj na swiecie :-D:-D:-D

Olucha, Aisha... do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Madalena super, gratuluję! Jak odzyskasz siły to czekamy na relacje i fotki!

Rurka ja chcę baaardzo. Ale mój synek ma to w nosie :( juz się nastawilam na szpital od piątku.

Super że Dzidzius juz na świecie :)

Mój pierwszy poród wyglądał podobnie...
O 8 rano ze skurczami do szpitala, do 20 męczyłam się na porodówce i o 20.45 urodziła sie Weronika przez CC z powodu "brak postępu porodu"

Ja również gratuluje! :) :)
Aisha mi się pojawił jakiś przezroczysty sluz z rozowymi pasmami... bóle co jakiś czas mam... może teraz kolej na mnie bedzie ;) mąż akurat pojechał załatwić sprawy i już z lekka panikuje że sama w domu zostałam, za jakąś godzine wróci

reklama
Do góry