asia333podlasie
Fanka BB :)
To witaj w gronie mnie codziennie od kilku miesiecy zgaga meczy az w klatce piersiowej boli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzwoniłam do endokrynolog i powiedziała że za wysokie tsh. ... mam się zapisać na wizytę ale u niej terminy na lipiec :/ nie mogę tyle czekać. Zapisałam się na piątek do jakiegoś faceta. Nie znam go.Witajcie. Wstałam a mąż śpi. Ma dzisiaj wolne to nie będę go budzić.
Mimi super że wszystko dobrze. A z tsh to wybierz się do endokrynologa. Mam problem z tarczycą i nieleczona jest bardzo niebezpieczna w ciąży.
Asia zazdroszczę że jesteś już prawie na finiszu.
Paulina jesteś śliczna.
Zuza martwią mnie te Twoje bóle głowy. . .
Dziękuję Ci za podpowiedź :*Mimi tsh ft3 ht4 to wystarczy. Cieszę się że udało Ci się dostać do lekarza. Wiesz ja mam za sobą poronienie i prawdopodobnie właśnie wysokie tsh było tego powodem. Byłam pod opieką endokrynologa ale i tak tarczyca wariowała. Nie widać mojego paska na dole w którym jestem tygodniu? Jeżeli korzystasz z tel to wystarczy obrócić tel.
jutro zaczynam 24 tydzień.