reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

U mnie wszyscy mówili że po tylu latach będzie dziewczynka a tu w 18 tygodniu psikus i chłopczyk :) A z tego co zauważyłam to przewaga chłopców u mnie tylko dwie znajome dziewczynki a 4 chłopców w tym jedna bliźniaki :)

reklama
U mojej kolezanki prawdopodobnie syn, druga jeszcze nie wie ale fakt, jest przewaga chlopcow.

Booze, jak ja sie wczoraj tragicznie opalilam. Na czerwono, z chamskimi rekawkami, dekolt bialy a twarz buraczana. Planujemy w sobote wypad na Mazury ze znajomymi to sobie wyrownam. Chce mi sie pluskac w wodzie wiec nakrece ich na baseny w Golebiewskim. Chociaż teraz, będąc w ciazy nie musze sie krepowac wystepow w kostiumie kapielowym. :)

Wlasnie wrocilam od diabetologa. Wstrzymal mi pomysl z insulina na 3 tyg ale powiedziala ze i tak mnie to nie ominie. Przezyje :)

Milego dnia! :)

U nas na watku pazdziernikowym tez myslalaysmy, ze bedzie duuuza przewaga chlopcow a wyszlo chyba 34 do 38. Wiec nie zeby jakas byla znaczaca przewaga :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas na listopadowkach też więcej chłopców póki co.

Paulina trzymaj się zaleceń żeby cukrzyca po ciąży nie została.

hchy43r8h8l5x99d.png

Witam w ostatnim dniu maja , aż trudno uwierzyć jak ten czas leci .
Teraz w brzuchu siedzi chłopak!

Mieszkam na południu, okolice Bielska.
Mam swoją firmę, jestem już na L4 , musiałam zatrudnić pracownicę.

Jestem tutaj chyba największa . Obecnie 134 , na minusie od początku ciąży -4kg.
Ja jestem z Bielska [emoji4] ciążę w bb prowadzisz?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z Bielska [emoji4] ciążę w bb prowadzisz?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie poniedzialkowo
Chodzę do Danea a dodatkowo jeszcze do Krakowa do kliniki na Kopernika na NFZ, lekarz mnie skierował . Wszystkie ważne skany , echo serca Małego miałam na Kopernika , mają super sprzęt i bardzo dobrych fachowców. Oczywiście na miejscu też na wizycie usg żeby sprawdzić jak sobie rośnie .

reklama
Do góry