reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Babydream i Hipp maja super składy, też zamierzam korzystać z ich kosmetyków. Ale kosmetyki chyba zostawię już na lipiec, bo kompletnie wyplukalam się z pieniędzy...

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Też tak myślę o tych kosmetykach:) Ja kosmetyki kupiłam jak w Rossmannie była promocja na dziecięce 1+1 gratis,wtedy się bardzo opłacało. A kupujecie coś w aptece dla maluszków oprócz soli fizjologicznej?Ja czekam wlaśnie na kase aby pokupować dla siebie i spakować wreszcie torbę;)

Babydream te niebieskie z Rossmanna? To ja zawsze myślałam że to byle co i nie brałam A jak tak zachwalacie to i ja muszę je zobaczyć :) i są tańsze w porównaniu z innymi.

Dla dziecka gaziki jalowe do przemywania oczek na pewno. No i coś do pępka. Zależy czym będziecie pielęgnować. U nas kazali octaniseptem ale mojemu małemu miesiąc czasu nie odpadł i użyłam ze 3 razy spirytusu rozcienczonego i moment odpadł A takto się mazal :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi dziś wyruszacie,tak? Tak,te niebieskie Babydream:) Można pomyśleć,że to nic specjalnego bo tanie i szata graficzna nie powala,ale mają bardzo dobry skład.Nie są nafaszerowane chemią.

Mimi dziś wyruszacie,tak? Tak,te niebieskie Babydream:) Można pomyśleć,że to nic specjalnego bo tanie i szata graficzna nie powala,ale mają bardzo dobry skład.Nie są nafaszerowane chemią.
Tak właśnie jedziemy. Dobrze ze w tym roku nie zaplanowałam dłuższych wyjazdów i dalszych bo nie dałabym rady.

Czy na ból głowy można apap?

hchy43r8h8l5x99d.png

Musiałam w google sprawdzić;) Ładnie tam:* Hihi,synek.jak wszystkie dzieci,wodno-piaskowe stworzenie:* ;) Bawcie się dobrze i oby pogoda dopisała:*

reklama
Zazdroszczę wypadu na kąpielisko :) chętnie bym gdzieś wyskoczyła.

Ja w aptece dla dziecka kupiłam octenisept, krem do sutkow, krem z filtrem uv, roztwór wody morskiej do noska, roztwór soli fizjologicznej, witaminy D i K, fride do noska, patyczki higieniczne. Kupowałam tam też laktator, butelki, smoczki, podkłady ginekologiczne, majtki.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry