Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zuza uważam Już po zakupach kolejki już się zaczęły ludzi pełno jakby koniec świata miał być a to tylko weekend
Mimi nie stresuj się i daj znać po Trzymamy mocno kciuki
Ja dzisiaj od rana padnięta, wczorajszym dzien mnie wyczerpał, więc dzisiaj chyba zwolnię trochę tempa, ogarnę dom i popiorę wyjmowane elementy tapicerki mojego wózka.
Załączam też fotki
Ja tez póki co odpukać nie mam zaparć, ale jeśli chodzi o ciążowe dolegliwości, to popuszczanie mnie dobija, czuję się jak brudasek w tych temperaturach.
Popralam już wszystko do wózka, dosycha na balkonie, trochę się bawiłam w składanie i rozkładanie, bardzo to wszystko proste. Strasznie się cieszę z tego modelu.
Zrobiłam też ostatnie apteczne zakupy wyprawkowe, jak wszystko zamówione przyjdzie to właściwie zostają mi tylko kosmetyki i dziecko może się rodzić