reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mimi, dzisiaj zrobiłam z mięsem mielonym z szynki :D takie oszukane leczo, ale zawsze robię z tego, co akurat mam. Wyszło spoko :)

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Na pewno zdrowsze niż z kiełbasą :) mi jakoś mięso mielone obrzydlo w ciąży. Hehe

hchy43r8h8l5x99d.png

Dzień dobry:)
Jak mija czwartek? Ja mam dziś syna w domu bo ma wizytę u ortodonty,na szczęście mąż z nim pojedzie bo mi za gorąco:p Ja mam dziś w planach odpoczywać;)
A Wy jakie plany na dziś?
U nas jednak lecza nie będzie...Wczoraj była zupa pomidorowa i mąż chce dziś mięcho;)
Agunia dziś rodzi!Trzymamy mocno kciuki dziewczyny:*

Hej dziewczyny wczoraj juz nie mialam jak napisac.

Rowniez trzymam kciuki za Age ☺

Paulina mala nadgoni na pewno any 2 kg miala.

Gabrys wczoraj juz 4770kg grubasek ☺ bylismy wczoraj w szpitalu na podcieciu tego wiezadelka troche krzyczal ale chyba bardziej z glodu bo kazali nie karmic 2 godz przed ☺ krwi za wiele nie bylo ogolnie dzielny tylko teraz jezyk mu sie placze jak je smok pod jezyk wpycha wczesniej go nie podnosil i zaczal go wystawiac fajnie ogolnoe wszystko dobrze.

Zuza jak po wizycie rodzicow? Kuba pewnie szczesliwy ☺

A do mnie dzis mama przyjezdza bo juz od niedzieli malego nie widziala i juz wydzwania ze teskni haha ☺ a tak to Gabrys w lozeczku butle dunda grzeczny dzis jakis tylko je i spi ☺

Milego dnia dziewczynki ☺

Hej Asia! To pewnie już spokojniejsza jesteś:) Super,że macie to już za sobą!
Odwiedziny moich rodziców spokojnie chociaż nadal dziwnie...Nie ma tematu ślubu o dziecku prawie też nic...Ale tak,Kuba bardzo się cieszył że przyszli:)
Super że Twoja mama zwariowała na punkcie wnuka:)

Hej. Ja od rana w garach....
U nas leczo ale synowi muszę zrobić jakiegoś kotleta bo on takich rzeczy nie lubi ;)

Wczoraj weszłam na wagę i masakra... od początku plus 4kg.... wychodzi torcik i inne słodkości :/

Asia dobrze że już po zabiegu. Teraz już będzie mu łatwiej :)

Agunia trzymamy kciuki [emoji110]

hchy43r8h8l5x99d.png

Witajcie dziewczyny :) Trzymam kciuki za agunie, oby wszystko poszlo po Twojej mysli a czas po cesarce byl dla Ciebie laskawy! I pochwal sie jak juz dojdziesz do siebie! ;)
Ja sie dziewczyny odmeldowuje na 2 tygodnie :) w koncu wyczekany wyjazd do Londynu :) Trzymam za Was wszystkie kciuki aby wszyzko u kazdej bylo ok, cukry i cisnienia niskie no i zeby innych porodow niz dzisiajszy Aguni tez nie bylo :) Buziaczki! :*

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Madagos udanego wyjazdu:* Uważaj na siebie i odezwij się koniecznie po powrocie:* Pewnie będziesz miała sporo stron do nadrobienia;)
Mimi w wieku Twojego syna mój by jadł w kółko pomidorowa i spagetti...To był koszmar,nic innego nie wchodziło w gre.Także fajnie,że Twój ładnie je mięsko:)

reklama
Mimi mój to ze skrajności w skrajność.Do 7.roku życia był bardzo chudy,aż żebra mu było widać,a w zeszłym roku zaczął więcej jeść i przybierać na wadze do tego stopnia że dostałam notkę od szkolnej pielęgniarki że Kuba ma nadwagę:o

Do góry