reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Nie wiem do jakiego to wieku ale mi się podobają pluszowe lalki Me too:)
Mój Kuba chce kasę do zabawy w sklep i plastikowe produkty;) Ostatnio często się tak bawimy tylko z kalkulatorem więc napisał do Mikołaja list z prośbą;) Najpierw napisał że chce smartfona Samsung Galaxy S8 plus ale na szczęście po kilku dniach rozmów że to za drogi prezent a Mikołaj musi obdarować wszystkie dzieci na świecie no i on przecież ma fabrykę zabawek a nie elektroniki odpuścił;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myslalam nad czyms kreatywnym, DIY zeby mogla sobie zrobic np bransoletki czy cos. Moze znajde w smyku. Jak nie to najwyzej kupie lego.
Zuza tez mi sie podobaja te lalki ale chyba za duza pannica na maskotki. :)

Napewno są jakieś fajne koraliki do robienia bransoletek:)
Swojej Kalince możesz lalę kupić;)
Właśnie, co kupujecie maluszom? Ja myślę nad duża matą do zabawy na podłodze i chyba puzzle z pianki Eva pod spód. Cały czas się zastanawiam nad tymi puzzlami. Podobają mi się ze Skip Hop.ale cena nie dla mnie... Zwłaszcza że myślę aby już kupić lżejszą spacerówkę i mieć temat z głowy. Na wiosnę szykuje nam się kilka wyjazdów a potem wakacje,może wyjedziemy też na kilka dni w ferie zimowe a ta spacerówka od 2w1 jest jednak spora...
@parampampam co u Was?

A my dziś wychodzimy :)
Bardzo się cieszę.

Moja rana po cc zaczęła boleć i szczypac. Eh czuję że będzie się mazala ; (
A po jakim czasie taka rana powinna się wygoic?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Mimi super wiadomość:*
Kattaya fajna mata ale jednak troszke za duza.Nawet nie wiedziałam że takie są;)

reklama
Do góry