reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

W tych paczkach kartonowych sa?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Cześć dziewczyny. Witam was po przerwie :) Ja mam męża w domu więc korzystamy z tego ;) Kto wie może akurat się uda a jak nie to przynajmniej może trochę schudnę ;). Córcia wczoraj była przeszczęśliwa, że dostała od Mikołaja prezenty no i w przedszkolu też był Mikołaj więc radości było co nie miara :)

Oj tak... dzieci kochają prezenty....
Mój teraz co widzi jakąś reklamę to wszystko by chciał.... ;)

Dziewczyny podajecie espumisan?
Mój maly ma kiepskie wieczory. Ssie butlę i płacze. Nie może spać. Wczoraj nie spał od 18 do 24. Co przysnal to za 5min się budził A ja już myslalam ze oszaleje....
W dzień jest bardzo spokojny, ładnie je, śpi. Nie płacze....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Cześć dziewczyny :)
U nas kiepsko nie zaszczepili Michasia katar spływa do gardła dostał syrop krople i inhalacje do tego bebilon pepti bo podejrzewają alergię na białko krowie. Na usg bioderek i szczepienie mamy przyjść 20 no chyba że mu nie przejdzie.
Waży już 9kg wchodzi w 86 i niektóre body 86sa już małe na długość .Coraz dłużej sam siedzi pełza już w przód i na brzuszku kręci się w kółko.
Mimi ja nie podawałam ale u nas też tak było w nocy pomogła zmiana mleka.

To prawda:) Starszy dostał wodę toaletową Star Wars,nie będzie już tacie podbierał;) A malutki zabawkę. Co planujecie kupić pod choinkę?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi Dominik dostawał przez dwa miesiące Espumisan 100 na kolki i Dicoflor.
Agunia duży i zarazdny chłopczyk z Michasia:* Mój też się kręci wokól własnej osi,nauczył sięteż przekręcać z pleców na brzuch tylko czasami nie może rączki spod siebie wyciągnąć?
Dziewczyny kiedy i jak zaczęłyście podawać brokułý i buraki?My mamy za sobą marchewkę samą i z ziemniakiem,dynię i jabłko z bananem.Aha i soczek jabłkowy rozcieńczony wodą
1512746530-b5998d4aa3c5b9c5-aaaaaa.jpeg
1512746610-a5a02e4c0d25a3ba-aaaaaa.jpeg
:)

Zuza super chłopaki :) U nas brokuł nie przeszedł jedynie śladów ilość w zupce .Reszty jeszcze nie dawałam.
My się zaprzyjazniamy z inhalatorem. ;)
IMAG3399.jpg
IMAG3398.jpg

A na mikołaja kupiliśmy chodził jeździk teraz bawi się tym jak leży.
IMAG3367.jpg

A starszy dostał grę na Xboxa .A na święta Kacprowi głośnik i słuchawki bezprzewodowe ( tak w liście pisało ;)Jeszcze pisało że młodszy brat ma dostać suchy basen z piłkami i grzechotki a tata ma dostać dwa podkoszulki a mama zestaw kosmetyków a i kot nową miskę :p Święty Mikołaj kupił już wszystkie prezenty :D Kurier z dpd od ponad tygodnia jest u mnie codziennie :D Śmieje się że karta stałego klienta mi się należy :D Pochowałam je tak że są na widoku ale oni nie widzą :D

Załączniki

• IMAG3399.jpg
    IMAG3399.jpg
    82,7 KB · Wyświetleń: 406
  • IMAG3398.jpg
    IMAG3398.jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 406
  • IMAG3367.jpg
    IMAG3367.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 455
Mimi Dominik dostawał przez dwa miesiące Espumisan 100 na kolki i Dicoflor.
Agunia duży i zarazdny chłopczyk z Michasia:* Mój też się kręci wokól własnej osi,nauczył sięteż przekręcać z pleców na brzuch tylko czasami nie może rączki spod siebie wyciągnąć?
Dziewczyny kiedy i jak zaczęłyście podawać brokułý i buraki?My mamy za sobą marchewkę samą i z ziemniakiem,dynię i jabłko z bananem.Aha i soczek jabłkowy rozcieńczony wodą
1512746530-b5998d4aa3c5b9c5-aaaaaa.jpeg
1512746610-a5a02e4c0d25a3ba-aaaaaa.jpeg
:)

Na tym drugim zdjeciu wyglada jak dziewczynka [emoji1] super chlopaki i chyba do mamy podobni?[emoji5]

Ja już niewiem co mój ma z tym snem wieczornym... teraz też. Zasnął. Pospal z 15min i już nie śpi. Ululalam go. Zobaczymy na jak długo.

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Witajcie! Byłam wczoraj u mojego ginekologa. Znalazł pęcherzyk, ale bardzo malutki. Jak to określił lekarz "początek początku". Znalazł jeszcze 2 małe mięśniaki. No cóż. Pogodziłam się i nawet się cieszę. Z lekarzem uzgodniłam cesarkę. Nie będzie problemu. Ja małej dawałam espumisan, ale jakiś wymiernych efektów nie widziałam. Załatwiłam sobie sab simplex i to działało. Pozdrawiam.

Do góry