Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przede wszystkim musisz myśleć o dziecku !! znaczna otyłość w ciąży jest niebezpieczna, oczywiście nie u wszystkich kobiet ale u większości. Doradzam pójście do lekarza oraz do dobrego dietetyka ! możesz też iść na jogę !! ewentualnie wynająć trenera personalnego... on dostosuje odpowiednie ćwiczenia w ciąży też można ćwiczyć !! Warto bo potem jak przyjdzie na świat twój maluszek będzie Ci ciężko się nim zajmować... nie mówiąc już o zabawie ;(
Trzymam kciuki kochana i gratuluję maluszka !!!! ;*****
Piękny synuś Co ja bym dała, żeby ta ciąża szybko przeleciała, żeby już takiego maluszka mieć. Chociaż mąż wolałby dziewczynkę w końcu ja już mam swojego synusia mamusi, to teraz może być dziecko dla taty
Byliśmy dziś na szczepieniu , 2 ukłucia w uda. Młody za 5dni będzie miał 6 miesięcy , waży 7kg i na 68cm. Ale czas leci ....
Następne szczepienie za pół roku.