reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

Ledowzyje tak bardzo mi przykro. Jestem całym sercem z Tobą. Nie bądź na siebie zła, te negatywne emocje też muszą z Ciebie wyjść.

reklama
Ledwożyje bardzo mi przykro.Mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie :*:*
Swing i Aleksandra gratuluję i spokojnych 9miesięcy życzę :)

Halo halo, czy jest tu jakieś życie? [emoji89][emoji89][emoji89]

8une3e3kck8m6mea.png

Życie..bylo [emoji23] coś dziś samopoczucie kiepskie, głowa od wczoraj wieczora boli [emoji52] a u Was jak kochane ?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam 2 dni spokoju i myślałam, że już koniec mdłości, ale niestety jesze nie. Od przedwczorajszego wieczora znów mi źle. Myślałam też, że skończyły się popoludniowe drzemki, a to po prostu przerwa świąteczna i wstawalam później. Teraz znów mlodego do szkoły na 8 i o 14 padam na kanapie. Jedyne co na plus to umiem wypić poranną kawę [emoji16]. Moje cisnienie 80/50 jest mi wdzięczne :) Mój suwaczek śpi, właśnie zaczynam 12 tc [emoji16].

p19uqqmzxqi22hcj.png

Witajcie! Jestem już po badaniach w kierunku cukrzycy ciążowej. Po zgłoszeniu się do szpitala, okazało się, że mojemu maleństwu obumarło serduszko. Wywołano mi poronienie i wróciłam do domu. Wszystkim Wam życzę, aby nigdy Was coś takiego nie spotkało. Samego szczęścia i szczęśliwych rozwiązań.
Trzymaj się

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

My juz po szczepieniu.
Zaszczepilismy 5w1 i od razu pneumokoki. Były 3 uklocia.... Filip darl się przeraźliwie. Nie dziwne jak ta pielęgniarka wręcz wbijala w niego te igły z całej siły i z rozmachu .... masakra.

Filipo waży 5660 [emoji4]

Teraz bidulek śpi.
Wczoraj na cały dzień spał może 30min.... A ja już wariowalam....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Denerwuje się ta jego główka. Cały czas się splaszcza mimo odpowiedniej poduszki, mimo układania na boczku.... eh

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Życie..bylo [emoji23] coś dziś samopoczucie kiepskie, głowa od wczoraj wieczora boli [emoji52] a u Was jak kochane ?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ten ból i samopoczucie to pewnie od ciśnienia atmosferycznego, bo niskie :) spróbuj pić więcej wody, często to pomaga :)

Ja dziś byłam na zakupach, nakupiłam soków porządnych i jabłka [emoji16] moja dieta jest ostatnio dość specyficzna [emoji16]

Ja miałam 2 dni spokoju i myślałam, że już koniec mdłości, ale niestety jesze nie. Od przedwczorajszego wieczora znów mi źle. Myślałam też, że skończyły się popoludniowe drzemki, a to po prostu przerwa świąteczna i wstawalam później. Teraz znów mlodego do szkoły na 8 i o 14 padam na kanapie. Jedyne co na plus to umiem wypić poranną kawę [emoji16]. Moje cisnienie 80/50 jest mi wdzięczne :) Mój suwaczek śpi, właśnie zaczynam 12 tc [emoji16].

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nooo, suwaczki są felerne :) też mam niskie ciśnienie, ale nie aż tak [emoji32] dziś miałam 100/70, ale dla mnie to już niskie, zwykle mam 120-130/80. Czuję się trochę jak zombi, a na kawę nie mam ochoty [emoji89]

My juz po szczepieniu.
Zaszczepilismy 5w1 i od razu pneumokoki. Były 3 uklocia.... Filip darl się przeraźliwie. Nie dziwne jak ta pielęgniarka wręcz wbijala w niego te igły z całej siły i z rozmachu .... masakra.

Filipo waży 5660 [emoji4]

Teraz bidulek śpi.
Wczoraj na cały dzień spał może 30min.... A ja już wariowalam....

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Ooo duży chłopak już :) no szczepionki to wątpliwa przyjemność, ale co zrobić ...

A Ty Mimi jak się masz? Pewnie niespanie małego daje Ci popalić...

8une3e3kck8m6mea.png

reklama
Ostatnio nie było obiadu bo nie miałam kiedy zrobić.... dobrze ze mama 2 domy dalej to syna wyslalam do niej żeby zjadł hihi

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Do góry