Colorado1989
Fanka BB :)
W awaryjnej sytuacji jeszcze pyszne.pl zostaje [emoji16]Ostatnio nie było obiadu bo nie miałam kiedy zrobić.... dobrze ze mama 2 domy dalej to syna wyslalam do niej żeby zjadł hihi
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W awaryjnej sytuacji jeszcze pyszne.pl zostaje [emoji16]Ostatnio nie było obiadu bo nie miałam kiedy zrobić.... dobrze ze mama 2 domy dalej to syna wyslalam do niej żeby zjadł hihi
![]()
To byłaby moja imienniczka [emoji6] u nas będzie Antosia [emoji4]Mój syn się uparł, że on chce wymyślić imię. Jest to bardzo dla niego ważne, więc jeśli tylko będą to imiona "normalne" to jestem skłonna się zgodzić, bo sama nie mam żadnego pomysłu. Na razie wymyślił dla dziewczynki Paulina.
![]()
Ooo lubisz swoje imię?To byłaby moja imienniczka [emoji6] u nas będzie Antosia [emoji4]
![]()
Nie miałam z tym nigdy problemu. Nie spotkałam też zbyt dużo innych Paulin wśród koleżanek [emoji6]Ooo lubisz swoje imię?Ja Wam powiem, że moje imię tak mi dało w kość w dziecinstwie, ze pilnuje, żeby moje dzieci tego problemu nie miały. Nigdy nie wiedziałam, czy sytuacja jest na tyle poważna, że mam się przedstawić Joanna, czy na tyle zwyczajna, że Asia (pomijam fakt, że nie cierpię wersji Asia, a na Aśkę mam alergie). Jedynie jak mieszkalam kiedyś w UK lubilam angielską wersję imienia.
![]()
To fajnieNie miałam z tym nigdy problemu. Nie spotkałam też zbyt dużo innych Paulin wśród koleżanek [emoji6]
![]()