reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

U nas lody cały rok [emoji16] z tym, że ja akurat nie przepadam.
Tak, ta książka to najlepsza rzecz [emoji4]

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Edysiek, ale zazdroszczę! [emoji6] Ja siedzę na balkonie, popijam herbatkę białą malinową, łapie słonko, a koty ze mną się opalają :) ale zdjęcia nawet nie wrzucam, cóż to za przyjemność podziwiać blokowisko [emoji23]

Zaraz się oporządzę i wyruszamy do lekarza :)

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

Colorado, powodzenia na wizycie. Daj znać po koniecznie [emoji4]

Ja w ten weekend na Mazurach z książką [emoji7]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia wybacz milion pytań ale jestem ciekawa i trochę przerażona.. Jak długo byłaś w szpitalu? Bolało?
Ja karmie małego i jak pomyślę że będę musiała kilka dni spędzić w szpitalu to zalewają mnie łzy..

Dziewczyny nie pamiętam która z was stosowała poduszkę ortopedyczna żeby kształtować główkę malucha. Możecie polecić jakąś?
Antek póki co ma ładną główkę ale nie mogę zmusić go żeby leżał z główka prosto. Zawsze przekręca w prawo lub w lewo.

Colorado trzymam kciuki za połówkowe!

Mam komputer już w domu, wieczorem wrzucę zdjęcia

reklama
Mam to samo z oknem, z podjazdem na SOR w roli głównej :D
To ja już wolę bloki i wszędzie psie kupy [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Słodziak! Decydowaliście się na sesję noworodkową? :) Jak ją oceniasz?

My już po wizycie. Maluszek ma się dobrze, przebierał tak nogami, że lekarz nie mógł mu stópek sprawdzić [emoji1] tłuścioch ma już 350g, ciąża tylko 2 dni młodsza niż z OM [emoji4] na siatkach centylowych mieścimy się wszędzie idealnie w środku. Już widzę, że buźkę ma kochaną [emoji7]
Niestety zdjęć żadnych sensownych nie dostałam :)

Lekarz inny mnie badał, trochę profesjonalnie ponarzekał na "trudniejsze badanie ze względu na echogeniczność kiepską przez tkankę podskórną" [emoji23] ale dał radę [emoji6]

Ka, wrzucaj jakieś zdjęcie natury, żebyśmy śliniły się z zazdrości [emoji16]

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

Ostatnia edycja:
Do góry