Oczekujaca123
Fanka BB :)
Cudnie , tez bym chciała już widzieć brzuszek na razie jest malutki no ale to 16tydzienA my wyglądamy tak27tcZobacz załącznik 850575
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudnie , tez bym chciała już widzieć brzuszek na razie jest malutki no ale to 16tydzienA my wyglądamy tak27tcZobacz załącznik 850575
Trochę dziwne dla mnie. Ja miałam na każdej wizycie i badanie i usg.Mam tylko usg rozmowę jak sie czuje wypisanie recept l4 i skierowan. Tyle. Polozna zawsze przed wizytą mówi na co dostane skierowania w danym terminie waży mnie i mierzy ciśnienie. Cytologia bede miala do 20tc o innych badaniach cisza . Różne wersje juz czytałam, jedni badaja "ręcznie inni dopiero jak sie cos dzieje a jeszcze inni jak jest ok to badają w okolicy 30tc... takze nie wiem. Ale zapytam jutro...
Doczekasz się. A to już nie jest brzuszek tylko brzuchol, który przeszkadza w spaniu, zakładaniu butów i prowadzeniu samochodu. A gdzie tam koniecCudnie , tez bym chciała już widzieć brzuszek na razie jest malutki no ale to 16tydzien![]()
No tak zrobię liste juz mamTrochę dziwne dla mnie. Ja miałam na każdej wizycie i badanie i usg.
Podpytaj jutro. Nawet możesz w domu sobie listę pytań zrobić, żeby nie zapomnieć o.niczym. O część spraw możesz położną zapytać, żeby lekarza za bardzo nie męczyć.
Ja nie jestemdziewczyny patrząc na wasze zdjęcia nie wiem czemu jesteście na wątku otyłość w ciąży, wy wogóle nie jesteście otyłenogi macie szczupłe jak modelki
nie to co ja :/
W sensie nie jestem modelka ;pJa nie jestemale tez jak patrzę na te fotki to nie wiem czy to otyłość u innych