reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
marta ładnie ci brzusio rośnie:-)

no czas leci masakrycznie niby te ostatnie tyg ciazy sie ciagną a tu lipa,leca jak z bata:-D

to i ja sie pochwale moim brzusiem z wczoraj i przedwczoraj

38tydz 2dni

Załączniki

• IMAG0480.jpg
    IMAG0480.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 66
  • IMAG0481.jpg
    IMAG0481.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 63
  • IMAG0482.jpg
    IMAG0482.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 66
dzięki za miłe słowa ;)

winyl faktycznie chodzi za mną i ciągle chce się bawić :) a że biedak jest po operacji to się z nim szarpie pół dnia;P

ewelina jeśli chodzi o córcie to u mnie było tak,że od początku byłam nastawiona na chłopca. byłam pewna,że jest synuś, wszyscy dookoła mówili,że na pewno chłopak itp. na usg 2 razy wyszło,że chłopak, aż tu nagle...dziewczynka :p chyba ok 6-7 tyg. temu okazało się ,że będziemy mieli córeczkę, choć to nie jest pewne, bo lekarz nie jest w stanie na 100% stwierdzić - Mała ma bardzo spuchnięte wargi sromowe, albo jest to mały siusiak :p ale raczej dziewczynka ;) zobaczymy przy porodzie;) zaraz zaczynam robić mega zakupy...wózek, łóżeczko, materac, przewijak i może wanienkę uda mi się kupić...i pewnie ze 2000zł pójdzie...straszne...ale póki jest kasa to stwierdziliśmy,że trzeba to kupić , bo zaraz na coś innego się wyda i będzie problem...

madzialenka mega wypasiony brzuchol:-D super wygladacie dziewczyny.
a ja po masazu, pani zrobila mi masaz calego ciala od czubków palcow po czubek głowy i czuje sie super, plecy mnie przestaly bolec:-)

Dziewczyny piekne brzusie macie:-) :-) :-) az mi sie troche zal zrobiło ze ja juz nigdy takiego ciazowego brzuszka nie bede miała:-( ale coz warsztat juz zamkniety:-p:-D .
Dzis znowu robiłam porzadek w szwce małej jak ona podrosła :szok: znowu kilka rzeczy do odłozenia juz cała reklamowe uzbierałam za małych:-p ale w niedziele kuzynka przyjezdza a niedługo rodzi tz na połowe grudnia ma termin to w spadku dostanie :-) . Słonko za oknem a ja siedze w domu i czekam na kuriera zamiast na spacerek isc:crazy:

Marta - ale Ty szalejesz, siłownia , masaż, ech - będziesz taka chudzinka, że Cię nie poznamy :-D

Madzia - ale fajoski masz brzuszek i wydaje mi się, że w tej bluzeczce w paski jest dużo niżej.

Gdzie Wy macie te kg dziewczyny?:szok:

Och, ja tak bardzo chciałam mieć córkę, głównie dla mojego N ( bo ma 2 synów z pierwszego związku) i marzył o córce. I chyba sobie wmówiłam :-D:szok:,bo wszystkie usg i 3D wskazują, że pipka, ale jakby mi powiedzieli teraz, że synuś, to bym chyba zawału dostała, bo zakupy już wszystkie na córcie, może kocyki i pościele uniwersalne, ale ciuszki to typowe róże i fiolety:happy:

Redusis jeszcze do laski chudziutkiej to mi daleko:-D A ty cy , wrzucaj swojego brzusia żebyśmy mogły i ciebie komplementami zarzucić :-D A córki są fajne i tyle ale jak już mam córcie to bym chciała synusia

mmmm taki masaż by mi się przydał ..... rozmarzyłam się :-D

madzalenka co do twojego brzusia toż to przecudny brzuchol :-) mi sie wydaje ze jeszcze sie nie opuscił ....

reklama
Do góry