reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

out off topic - o niczym

Mary popatrz na to: [video=youtube;zzPMAJCPhmA]http://www.youtube.com/watch?v=zzPMAJCPhmA[/video]

albo po schabika.... .

też mary pomyśląłam o tym co Ty./..
moja wyciąga rączki nawet do coca coli.. to może jej naleję w buteleczkę??
bo jak chce to może:eek::-D

:) nie wiem jak ty ale ja nie dzialam ekstremalnie ( http://sjp.pwn.pl/szukaj/ekstremalnie )

Ostatnia edycja:
reklama
Mary popatrz na to: [video=youtube;zzPMAJCPhmA]http://www.youtube.com/watch?v=zzPMAJCPhmA[/video]

:) nie wiem jak ty ale ja nie dzialam ekstremalnie ( S�ownik j�zyka polskiego )

Boże passi - w pierwszym momencie myślałam że to twój filmik.... :szok::szok::szok::szok::szok:

Net i świat jest pełen oszołomów... Nie ma się co do nich porównywać...

p.s. Dla kogo ten słownik...? :eek:
Wracasz na tory uszczypliwości...? :sorry2:

Boże passi - w pierwszym momencie myślałam że to twój filmik.... :szok::szok::szok::szok::szok:

Net i świat jest pełen oszołomów... Nie ma się co do nich porównywać...

p.s. Dla kogo ten słownik...? :eek:
Wracasz na tory uszczypliwości...? :sorry2:

Slownik dla KAM jej sie czesto znaczenia slow myla i potem wyciaga niepoprawne wnioski.

A co do filmiku ot, poprostu mi sie skojarzyl :) niezly maly barbarzynca :) mysle ze tak pochlanialismy miecho przed wprowadzeniem na salony widelca i noza :). Swietnie sobie radzi maluch. Oczywiscie z ta noga kuraka troche przesadzili.

Ja odwazylam sie jej dac bo my juz jemy rozne rzeczy od dawna. Jakos bardzo latwo nam poszlo rozszerzenie diety, mala jest po krupnikach, buraczkach, fasolkach i innych potrawach. Tak wiec troche (bo przeciez nie pol gara) kapusty jak widze jej nie zaszkodzilo :)

Slownik dla KAM (...)

Tylko podkręcasz i tak lekko niezdrową atmosferę na forum...
No ale róbta co chceta jak to mawiają....

Ja odwazylam sie jej dac bo my juz jemy rozne rzeczy od dawna. Jakos bardzo latwo nam poszlo rozszerzenie diety, mala jest po krupnikach, buraczkach, fasolkach i innych potrawach. Tak wiec troche (bo przeciez nie pol gara) kapusty jak widze jej nie zaszkodzilo :)
Na szczęście....

Ja to cykor jestem a poza tym nigdzie mi sie nie spieszy z rozszerzaniem diety...

Slownik dla KAM jej sie czesto znaczenia slow myla i potem wyciaga niepoprawne wnioski.

:)
może tobie się słowa mylą ale mi napewno nie...słowniki zachowaj dla siebie a jak Ci się nudzi to sobie je poczytaj a nie mi tutaj będziesz z durnymi linkami wyskakiwać... jakbyś nie wiadomo jaka mądra była i wszystkie rozumy pozjadała...
a nie jesteś....
w takim razie napiszs co w twoim słownictwie znaczy "skoro chce to może"
bo chyba raczej jedna jest odpowiedź...

wcale bym się nie zdziwiła jakby to było Twoje dziecko...
karmisz ją jakimś żarciem dla psów czy dajesz kapustę... bo chce...
a innych chcesz pouczać....

może tobie się słowa mylą ale mi napewno nie...słowniki zachowaj dla siebie a jak Ci się nudzi to sobie je poczytaj a nie mi tutaj będziesz z durnymi linkami wyskakiwać... jakbyś nie wiadomo jaka mądra była i wszystkie rozumy pozjadała...
a nie jesteś....
w takim razie napiszs co w twoim słownictwie znaczy "skoro chce to może"
bo chyba raczej jedna jest odpowiedź...

wcale bym się nie zdziwiła jakby to było Twoje dziecko...
karmisz ją jakimś żarciem dla psów czy dajesz kapustę... bo chce...
a innych chcesz pouczać....

Polecam nervosol :)

reklama
Do góry