reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

out off topic - o niczym

Ojojoj widze ze goraco było. Zauwazylam ze jak pojawiaja sie pewne osoby na forum to zaraz jest burza :szok::szok: Czyzby to jakies hobby było?? Wrzućcie na luzik kobietki :-)

reklama
Moze zalozcie temat "Ring" albo podobny i tam beda przenoszone takie rozmowy :) jak ktos nie bedzie mial ochoty ich czytac to tam nawet nie zagladnie... a tak to ciagle w roznych tematach mozna na to wpasc.
pzdr

Moze zalozcie temat "Ring" albo podobny i tam beda przenoszone takie rozmowy :) jak ktos nie bedzie mial ochoty ich czytac to tam nawet nie zagladnie... a tak to ciagle w roznych tematach mozna na to wpasc.
pzdr

tu mozna pisać o niczym.
A forumki, które o niczym czytac nie chcą, wątek omijać będą z daleka.
Także śmietnik dla moderatorek - tu mozna bedzie przeniesc dyskusje zasmiecajace watki tematyczne

:-D

:tak:

Zastanawiałam się jak robią te fotki z dzieciakami...:-/ jakoś mi szkoda tych maluszków ...mam mieszane uczucia...
[video=youtube;oMMU3IPcQ74]http://www.youtube.com/watch?v=oMMU3IPcQ74&feature=related[/video]

reklama
nom.. wiszą... i na golaska są...
zresztą w brzuszku to miło i przytulnie , a nie jakoś owinięte jak w zasłocne czy firance:baffled:
a gdzie efekt końcowy??

Ostatnia edycja:
Do góry