Jak zywe!!! Szok! Ale slodziutkie)) Ale ja bym takiego marzepanu nie zjadla...
Ja tez nie ;-) Zdjecia wygladaja fajowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak zywe!!! Szok! Ale slodziutkie)) Ale ja bym takiego marzepanu nie zjadla...
nie wiem czy ktos podziela moje gusta muzyczne ale mam wlasnie taki nastroj jako ta piosenka...:
nie słyszałam wcześniej, ale przyznam, ze świetny utwór, zatrzymałam się na chwilę.......................,
po tym poznaje się dobre utwory, gdy się kończą ma się wrażenie, ze coś nie zostało dokończone, pozostaje niedosyt, niepokój, ehmmmm ścisnęło mnie w serduchu, piękny :-):-)
nie wiem czy ktos podziela moje gusta muzyczne ale mam wlasnie taki nastroj jako ta piosenka...:
[video=youtube;BRJmuUN5stk]http://www.youtube.com/watch?v=BRJmuUN5stk&feature=related[/video]
Rozmowy trollowane:
Sylv: Dobra, czas na rodzeństwo dla Blanki.
kol: A może będą bliźniaki? Najlepiej dwie dziewczynki. Dasz im na imię Uma i Paloma. Będziesz wychodziła na balkon i wołała. Uma, Paloma Blankaaa!!! Na obiad!!!