Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj bardzo się mylisz. brałam i świetnie mi wyregulował cykl. Nieprawda że nic konkretnego tam nie ma. Po pierwsze są witaminy. Ale to oczywiście nie wyreguluje cyklu ( choć B6 pomaga na uaktywnienie hormonów) ale wspomaga wszystko bardzo dobrze i uzupełnia braki jesli w organizmie wystepują a bez tego ani rusz. Po drugie masz w składzie Inozytol a on ma bardzo duży wpływ na syntezę TSH i GnRHm a to hormony własnie. Jest tez w składzie kwas pantotenowy a on też ma wpływ na metabolizm ważnych hormonów. To sa bardzo istotne składniki Ovarinu i ten preparat to nie pierdoła a skuteczny specyfik. Może i suplement, wazne że działaMnie się wydaje, że jednak szkoda na coś takiego pieniędzy. Suplementy diety nie są przebadane i nie mają udowodnionego działania. Patrząc na skład tego preparatu jedyne co można to złapać się za głowę, bo nic konkretnego tam nie ma. Czymś takim na pewno nie wspomożesz owulacji, ani tym bardziej nie wyregulujesz hormonów. Jeżeli masz z tym jakieś problemy, to lepiej zrobić badania i skonsultować wszystko z lekarzem. Niż wydawać pieniądze na takie (wybacz za porównanie) pierdoły...
Po roku starań lekarz mi przepisał Ovarin. I pomogło! Po 2 cyklach ciąża. Może i przypadek albo też skutek tego, że ovarin może zwiększyć libido![]()
Chyba jedną ale nie pamiętam dokładnieBrałaś 2 tabletki dziennie czy 1?