Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi... wiem... to takie niesprawiedliwe. Zastanawialiście się nad in vitro?Niestety
Dziś progesteron 4,2; beta już tylko 16,5...
Czyli widać nie jest mi pisane....
U nas raczej nie wchodzi w grę, choćby z uwagi na to, że po prostu nas nie stać. Na same badania już wydane ponad 7000 zł a tak naprawdę przyczyna niepowodzeń praktycznie nie znana [heparyna zalecona bo jedno z białek jest u mnie ciut za niskie (mam poziom 60 przy normie 64)- ale wg hematologa to nie może być przyczyna]. Cóż, jak widać nie każdemu jest dane...Przykro mi... wiem... to takie niesprawiedliwe. Zastanawialiście się nad in vitro?
Nie poddawaj sie! To najgorsze co możesz teraz zrobić... a próbowaliście inseminacji? Jest znacznie tańszaU nas raczej nie wchodzi w grę, choćby z uwagi na to, że po prostu nas nie stać. Na same badania już wydane ponad 7000 zł a tak naprawdę przyczyna niepowodzeń praktycznie nie znana [heparyna zalecona bo jedno z białek jest u mnie ciut za niskie (mam poziom 60 przy normie 64)- ale wg hematologa to nie może być przyczyna]. Cóż, jak widać nie każdemu jest dane...
Inseminacja też niestety odpada bo przekroczyłam magiczne 38lat..Nie poddawaj sie! To najgorsze co możesz teraz zrobić... a próbowaliście inseminacji? Jest znacznie tańsza
A to jest granica wiekowa? Nie wiedziałam o tym... wiem, ze najlepiej ogarniać to wszystko przed 40 rż, bo szanse są większe niż po, ale przecież jest tyle kobiet po 40, którym się udaje. Porozmawiaj w klinice leczenia niepłodności jakie mogą mieć dla Was propozycje...Inseminacja też niestety odpada bo przekroczyłam magiczne 38lat..