reklama

Owulacja a kolor śluzu

reklama
To idź na betę. Tam pokaże czy jesteś w ciazy, czy nie i wynik będzie 100% pewny.
I wtedy nie bedziesz miała żadnych stresów i zmartwień.
I leć do lekarza, bo te brązowe plamienia z czegoś się biorą i trzeba zbadać przyczynę.

A jedna kreska na teście to jest ZAWSZE. Nawet jak facet nasika :)
Tylko że ja zrobiłam dużo tych testów i za każdym razem pokazuje jedna kreska

Tylko że ja zrobiłam dużo tych testów i za każdym razem pokazuje jedna kreska
Jedna kreska oznacza BRAK ciąży.
Słuchaj, Ty fizycznie nie masz jak w tej ciąży być. Jesteś po miesiączce, więc jakim cudem masz być w ciąży? Nie ma szans, choćbyś na 100 testów nasikała. O tej becie piszemy po to, żebyś ją zrobiła dla własnego spokoju i przestała się stresować, bo nie ma czym.
Współżyjesz? Zabezpieczasz się?

Jedna kreska oznacza BRAK ciąży.
Słuchaj, Ty fizycznie nie masz jak w tej ciąży być. Jesteś po miesiączce, więc jakim cudem masz być w ciąży? Nie ma szans, choćbyś na 100 testów nasikała. O tej becie piszemy po to, żebyś ją zrobiła dla własnego spokoju i przestała się stresować, bo nie ma czym.
Współżyjesz? Zabezpieczasz się?
Tak zabezpieczam się

Ej, @kasia karolina , czy Ty w ogóle znasz cykl miesiączkowy?

Bo po Twoich postach widzę, że nie za bardzo ogarniasz, co i jak dzieje się w organizmie kobiety.

Weź w końcu poczytaj ten artykuł z kliniki, zapoznaj się z nim dokładnie, ogarnij, co się dzieje w czasie okresu, po okresie, kiedy jest owulacja, a potem pisz w necie.
Na razie to Ty farmazony wypisujesz.

I w ogóle polecam, zanim znowu będziesz uprawiać seks, zapoznać się z cyklem miesiączkowym, bo jak tak dalej pójdzie, to co miesiąc będziesz nas zasypywać swoimi wątpliwościami.

Dla pewności jeszcze raz dodaję link.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry