MyszkaMiki30
Fanka BB :)
jeśli mimo negatywnych testów i okresu tak boisz się ciąży to poprostu nie uprawiaj seksu bo nie jesteś na to gotowa.No miałam i jak za każdym razem robię test wychodzi jedna kreska
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeśli mimo negatywnych testów i okresu tak boisz się ciąży to poprostu nie uprawiaj seksu bo nie jesteś na to gotowa.No miałam i jak za każdym razem robię test wychodzi jedna kreska
To idź na betę. Tam pokaże czy jesteś w ciazy, czy nie i wynik będzie 100% pewny.No np jak
Że mogę być w ciąży
Tylko że ja zrobiłam dużo tych testów i za każdym razem pokazuje jedna kreskaTo idź na betę. Tam pokaże czy jesteś w ciazy, czy nie i wynik będzie 100% pewny.
I wtedy nie bedziesz miała żadnych stresów i zmartwień.
I leć do lekarza, bo te brązowe plamienia z czegoś się biorą i trzeba zbadać przyczynę.
A jedna kreska na teście to jest ZAWSZE. Nawet jak facet nasika![]()
Jedna kreska oznacza BRAK ciąży.Tylko że ja zrobiłam dużo tych testów i za każdym razem pokazuje jedna kreska
a ile chcesz kresek?Tylko że ja zrobiłam dużo tych testów i za każdym razem pokazuje jedna kreska
Tak zabezpieczam sięJedna kreska oznacza BRAK ciąży.
Słuchaj, Ty fizycznie nie masz jak w tej ciąży być. Jesteś po miesiączce, więc jakim cudem masz być w ciąży? Nie ma szans, choćbyś na 100 testów nasikała. O tej becie piszemy po to, żebyś ją zrobiła dla własnego spokoju i przestała się stresować, bo nie ma czym.
Współżyjesz? Zabezpieczasz się?
- miałaś okresTak zabezpieczam się
Polecam poczytać instrukcję, zanim będziesz używać jakiś rzeczy.Tylko że ja zrobiłam dużo tych testów i za każdym razem pokazuje jedna kreska