• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Owulacja

Witam, chciałam poprosić o pomoc, kiedy wystąpiła owulacja. Według aplikacji miałam przewidywanie na 14dc jednak test owulacyjny miałam możliwość zrobienia od 15dc.
W 14dc odbyłam dwukrotnie stosunek z wytryskiem. Staram się o dziecko, przyjmuje kwas foliowy. Wczoraj bolał mnie prawy jajnik, a dziś podbrzusze oraz naprzemiennie jajniki. Czy owulacja przesunęła się i jest dziś? Załączam zdjęcie testow. Z gory dziękuje za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia 🌞
P. S. Zdjęcie testow w komentarzu

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, chciałam poprosić o pomoc, kiedy wystąpiła owulacja. Według aplikacji miałam przewidywanie na 14dc jednak test owulacyjny miałam możliwość zrobienia od 15dc.
W 14dc odbyłam dwukrotnie stosunek z wytryskiem. Staram się o dziecko, przyjmuje kwas foliowy. Wczoraj bolał mnie prawy jajnik, a dziś podbrzusze oraz naprzemiennie jajniki. Czy owulacja przesunęła się i jest dziś? Załączam zdjęcie testow. Z gory dziękuje za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia 🌞
Zdjęcie testow w komentarzu

Ostatnia edycja:
Nie ma zdjęcia to po pierwsze.
Po drugie test owulacyjny nie pokazuje owulacji tylko ona następuje od pozytywnego testu w przeciągu 24-36h
Po trzecie testy robimy najlepiej przez cały cykl ponieważ robi się je do pierwszego pozytywnego testu
Po czwarte bóle nie muszą być związane z owulacją, ja nie mam owulacji (potwierdzone na usg, przyjmuję antykoncepcję hormonalną) a jajniki mnie bolą, czasem nawet bardzo mocno

Właśnie widzę ze jest jakiś problem z dodaniem się zdjęcia

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 110
Właśnie widzę ze jest jakiś problem z dodaniem się zdjęcia

15dc na zdjęciu u mnie - wydaje się być mocniejszy, niż 16. Ale też właśnie nie wiemy jaki był 14dc. Dlatego ciężko powiedzieć. Patrząc jednak na to, że potem już kolejne są zdecydowanie mniej wybarwione można założyć, że owu była gdzieś w okolicy 14-16dc. Trzeba też pamiętać, że testy to wzrost hormonu LH i nie gwarantują, że pęcherzyk pękł

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry