Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A to jest test z dzisiaj robiony przed 12
A to jest test z dzisiaj robiony przed 12
Ja czekam na krwawienie z odstawienia, zostało mi 14 różowych tabletek by przejść na placebo, mam nadzieję że „okres” się pojawi i wszystko będzie dobrze.Ale on jest negatywny.
Ja mam takie bóle i śluz - a owulacji i miesiączki na razie nie mam - potwierdzone u ginekologa![]()
Ja czekam na krwawienie z odstawienia, zostało mi 14 różowych tabletek by przejść na placebo, mam nadzieję że „okres” się pojawi i wszystko będzie dobrze.
Zamęczysz się na rych tabletkach jak co miesiąc bedziesz szukać owulacji na zmianę z ciążąJa czekam na krwawienie z odstawienia, zostało mi 14 różowych tabletek by przejść na placebo, mam nadzieję że „okres” się pojawi i wszystko będzie dobrze.
Ja czekam na krwawienie z odstawienia, zostało mi 14 różowych tabletek by przejść na placebo, mam nadzieję że „okres” się pojawi i wszystko będzie dobrze.